Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Λεωνίδας Μπόμπολας: Ούτε συνελήφθη, ούτε πλήρωσε ! Απλώς "διακανόνισε"


Παρά το γεγονός ότι το μεσημέρι διαδόθηκε με ταχύτητα αστραπής η είδηση ότι συνελήφθη ο πρόεδρος της "ΑΚΤΩΡ Α.Ε." Λεωνίδας Μπόμπολας, πλήρωσε και αφέθηκε ελεύθερος, νεώτερες πληροφορίες λένε, ότι έκανε διακανονισμό με το νόμο Βαλαβάνη και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο:


Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, ο Λεωνίδας Μπόμπολας προσήλθε αυθορμήτως, σε σχέση με υπόθεση φορολογικού του ελέγχου, για την οποία είχε προθεσμία ασκήσεως ενδίκων μέσων ή συμβιβασμού έως τις 30 Απριλίου 2015.
Από πληροφορίες μας από την Εισαγγελία Αθηνών, σε σχέση με την εκκρεμούσα υπόθεση, προσκομίστηκαν τα σχετικά δικαιολογητικά του Υπουργείου Οικονομικών, από τα οποία προκύπτει ότι δεν εκκρεμεί οικονομική υποχρέωση του επιχειρηματία προς το Δημόσιο και η σχετική υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Ο ίδιος ο κ. Μπόμπολας με ανακοίνωσή του τονίζει:

«Με πρωτοβουλία μου επικοινώνησα σήμερα με τις αρμόδιες Αρχές της Δικαιοσύνης για διευθέτηση υπόθεσης φορολογικής φύσης. Η υπόθεση ήδη αρχειοθετήθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών, μετά την οριστική διοικητική επίλυσή της. Οτιδήποτε άλλο αναφέρεται δεν ευσταθεί.»

Ο δικηγόρος του κ. Μπόμπολα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Ο κ. Λεωνίδας Μπόμπολας με δικιά του πρωτοβουλία προσέφυγε στις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να διευθετηθεί φορολογικής υφής υπόθεση. Κατόπιν δικονομικών πρωτοβουλιών του κ. Μπόμπολα, το φορολογικό πόρισμα αρχειοθετείται από την Εισαγγελία, σύμφωνα με το άρθρο 24 του Ν. 2523/97.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου