Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Σήμερα παίζει η είδηση "διώξεις σε 10 Δημάρχους", αλλά κανείς δεν σας είπε τι έγινε στη Μύκονο

Η αυθαιρεσία της εξουσίας, στηρίζεται στην κοντή μνήμη του λαού. Οι πολιτικοί δεν κάνουν τίποτε από όσα υπόσχονται, επειδή οι ψηφοφόροι, ζαλισμένοι από την υπερπληροφόρηση, ξεχνούν τα πάντα. 
Πριν από 7 χρόνια, ξέσπαγε το σκάνδαλο ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ υπεξαίρεσης στο Δήμο Μυκόνου. Τον ίδιο μήνα που ξέσπαγε το.....
σκάνδαλο υπεξαίρεσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης και με τα ίδια ποσά υπεξαίρεσης,. Για την περίπτωση του δήμου Θεσσαλονίκης, τελείωσε το δικαστήριο, 3 άνθρωποι καταδικάστηκαν σε ισόβια δεσμά, 17 άλλοι σε 200 χρόνια φυλακίσεων (σωρευτικά) και τελείωσε και το εφετείο! Ταχύτατη η δικαιοσύνη,όταν η υπόθεση αφορά τη Θεσσαλονίκη.


Για την ΑΚΡΙΒΩΣ παρόμοια περίπτωση της Μυκόνου, ....μούγκα !!!
Ακρα του τάφου σιωπή, από παντού ! Ούτε ένας Έλληνας δεν ξέρει τι απέγινε !

Για όσους ενδιαφέρονται ακόμη να μάθουν,η υπόθεση αναβάλλεται συνεχώς και έχει οριστεί για τις 8 Οκτωβρίου 2015. Πάμε στοίχημα ότι θα πάρει και άλλη αναβολή ! Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι πολλές αναβολές εξουθενώνουν τους μάρτυρες κατηγορίες και δίνουν χρόνο για να εξαγοραστούν συνειδήσεις. Στην υπόθεση της Μυκόνου, δεν θα βρεθεί Τσεμπερά κι ο νοών νοείτω.

Οι εμπλεκόμενοι στην υπεξαίρεση του δήμου Θεσσαλονίκης θα έχουν πεθάνει από βαθιά γεράματα και στη Μύκονο ακόμη θα ψάχνουν για δικάσιμο. Προφανώς, θα περιμένουν να πεθάνουν οι ενοχλητικοί μάρτυρες κατηγορίας, ώστε να μην πάνε φυλακή οι "εκλεκτοί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου