Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι τελείωσαν τον Κασσελάκη - Έκπτωτος του αξιώματος - "Θα είμαι υποψήφιος" λέει ο Πολάκης

Δεν πρόλαβε να χαρεί το γάμο του το παλικάρι και τον καθαίρεσαν

Πέρασε η πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη – Τα επόμενα βήματα
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024



Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

.......................
Είμαι λυτρωμένος.
Διότι είδαν όλοι οι πολίτες τη μομφή που ζω από την πρώτη μέρα που ψηφίστηκα.
Είναι πρωτοφανές στην πολιτική ιστορία του τόπου η κομματική γραφειοκρατία να μην αποδέχεται από την πρώτη κιόλας μέρα τη ψήφο των μελών του κόμματος.
Έτσι πέρασα έναν ολόκληρο χρόνο. Τώρα τα ξέρετε όλα.Φτάσαμε στο σημείο η γραφειοκρατία, η νομενκλατούρα του κόμματος και οι διάφορες φράξιες να επιστρατεύσουν πρακτικές που δεν ανήκουν στον χώρο της Αριστεράς καταφέρνοντας ακόμα και να εξευτελίσουν τα αξιότιμα μέλη της επιτροπής φορώντας τους κουκούλα.
Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ και θα λογοδοτώ πάντα.
Στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ.
------------------



 
Το κόμμα οδηγείται τώρα σε έκτακτο συνέδριο και εκλογή νέου προέδρου

Πέρασε η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 163 ψήφους Υπέρ.

Για να περάσει η πρόταση μομφής απαιτούνταν 148 ψήφοι. Με τον πρόεδρο του κόμματος να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του σημαντικότερου οργάνου, ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται σε έκτακτο συνέδριο και εκλογές για νέα ηγεσία.

210 μέλη ψήφισαν στην κάλπη και ακόμη 76 τηλεφωνικά. 9 μέλη δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Η πρόταση κατατέθηκε χθες από την λεγόμενη ομάδα των 87.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρει απέναντί του τον Παύλο Πολάκη, o οποίος ξεκαθάρισε από χθες ότι θα είναι υποψήφιος σε περίπτωση εσωκομματικών εκλογών. Η Όλγα Γεροβασίλη δεν αποκλείεται να ανακοινώσει και αυτή τη δική της υποψηφιότητα. Ανοιχτό το ενδεχόμενο έχει αφήσει ο Ν. Φαραντούρης. Κλειστά χαρτιά από τον Σωκράτη Φάμελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου