Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Επεκτάθηκε και στην Αλβανία η Εκκλησία των Εθνών CCOAN

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο προφήτης Καστριότ έχει καλεστεί να ιδρύσει τη Χριστιανική Εκκλησία Όλων των Εθνών - Τίρανα!", 
ανακοίνωσε ο super star Χάρης Τσακωνίδης, που... τώρα συνεπαίρνει τα πλήθη στις ΗΠΑ κι άφησε τους μαθητές του στα Βαλκάνια.

Για όσους πουλάνε ειρωνείες και εξυπνάδες για αυτούς τους μικροαπατεώνες (Ευαγγελάτε σε σένα το λέω) έχουμε μια δύσκολη ερώτηση: τι θα κάνατε αν το παιδί σας, έπασχε από αυτή τη φρικτή νευρολογική πάθηση , η οποία οδηγεί τα θύματα στους απατεώνες αυτούς; Για σκεφτείτε λίγο...... Το πήγατε σε χίλιους γιατρούς και δεν μπόρεσαν να μειώσουν το ΦΡΙΚΤΟΤΑΤΟ αυτό νευρολογικό πρόβλημα, ούτε ένα χιλιοστό. ΤΙΠΟΤΕ απολύτως (μα απολύτως!) δεν μπορεί να κάνει η επιστήμη. 

Αν εσύ, ΕΣΥ Ευαγγελάτε πήγαινες στο γιατρό και σου ΄λεγε "έχεις καρκίνο στα πνευμόνια, με μετάσταση στο συκώτι και τα νεφρά" κι ερχόταν ένας κουμπάρος σου και σου ΄λεγε "ρε Νίκο, έχω ένα φιλαράκι, που πήγε στην Κούβα κι εκεί του έδωσαν δηλητήριο σκορπιού κι έγινε καλά", θα έτρεχες στην Κούβα ή δεν θα έτρεχες;  Αν σου λεγε "αν σε γλείψει μαύρη αγελάδα θα γίνεις καλά", θα έτρεχες να βρεις τη μαύρη αγελάδα; Θα έτρεχες! 

Μην ειρωνεύεστε λοιπόν τους γονείς που ζουν τέτοια ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ δράματα, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ!!! 

Να βλέπεις το παιδί σου να χτυπιέται σαν ζόμπι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΟΛΗ ΜΕΡΑ και να μην έχουν την παραμικρή δυνατότητα να το βοηθήσουν οι γιατροί, παρά μόνο το δέσιμο σε ένα κρεβάτι για πάντα και δυό ναρκωτικές ενέσεις την ημέρα να ζει σαν φυτό, περιμένοντας να πεθάνει. Να το ΄χεις κλεισμένο στο σπίτι ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ και να ξέρεις ότι οι γείτονες κλείνουν τα αυτιά τους κι όταν έρχεται κάποιος ξένος να του λένε "μην ανησυχείς, να στο δίπλα διαμέρισμα έχουν ένα  παιδί, με αυτό το "σεληνιασμό" πως το λένε.... έτσι ουρλιάζει κάθε μέρα".   Μπορείτε να μπείτε στη θέση τους;

Και στο Έβερεστ θα ανέβουν, αν τους πουν ότι "εκεί βγαίνει ένα χόρτο, που θα κάνει καλά το παιδί σου", με την ελπίδα "μία στο εκατομμύριο να είναι αλήθεια".  

Μην έρθετε στη θέση τους.....
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου