Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Ετσι δουλεύει το βαθύ κράτος των ΗΠΑ

 Πριν από μερικά χρόνια, επί Προεδρίας Τραμπ, εγγραφήκαμε στη λίστα αποδεκτών του Ημερήσιου briefing του Λευκού Οίκου, όπως κάναμε και στην αντίστοιχη ελληνική υπηρεσία, οπότε ....λαμβάνουμε καθημερινά από e-mail ....@state.gov. κλπ, την ημερήσια ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου των ΗΠΑ, όπως χιλιάδες άλλοι στην Ελλάδα. Μιλάμε για χιλιάδες e-mails από τότε. 

Οταν βγήκε ο Μπάιντεν, ένα-δυό χρόνια μετά, αρχίσαμε να παίρνουμε καθημερινά, λίγη ώρα μετά το "δελτίο τύπου της κυβέρνησης", ένα μήνυμα από το info@genderjustice.us , με θέματα που αφορούν την LGBTQ κοινότητα ή πιο απλά τη "γραμμή" για τη woke ατζέντα. Φυσικά, δεν κάναμε καμιά εγγραφή !

Από χθες, παίρνουμε από τη διεύθυνση contact@e.kamalaharris.com, ηλεκτρονικό μήνυμα με διαφήμιση της υποψήφιας των Δημοκρατικών και κάλεσμα για χορηγίες.

Σημειώνουμε ότι η εγγραφή μας έγινε με τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς (στα ονόματα δύο δημοσιογράφων και μια στο makpress blog και όλοι παίρνουμε ταυτόχρονα τα ίδια μηνύματα).

Προφανέστατα, κάποιοι έδωσαν τη λίστα με τα εκατομμύρια δημοσιογράφων σε όλο τον κόσμο, που ζήτησαν να λαμβάνουν το daily briefing, σε ένα κέντρο που έχει προτεραιότητες, τη woke ατζέντα και την εκλογή της Ινδοαμερικάνας. Τελείως παράνομο (ειδικά στις ΗΠΑ έχει πολύ βαριές ποινές, όταν ο χρήστης δεν ζήτησε την εγγραφή του), αλλά .... 

Προφανώς ο Μπάιντεν και η Χάρις, δεν έχουν ιδέα, ως μαριονέτες που είναι οι πρόεδροι των ΗΠΑ. Εχουν όμως αυτοί που τους "κινούν τα νήματα". Αυτοί που οργανώνουν τον Γ' παγκ.πόλεμο, για να αυξήσουν κι άλλο τη δική τους δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου