Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Παρέμβαση εισαγγελέα για την προστασία της Αλβανίδας, που έδειρε την 14χρονη

 Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνου, προκάλεσαν οι απειλητικές....
αναρτήσεις στο tik tok σχετικά με το περιστατικό ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα από συνομήλικες της.

Μετά τον ξυλοδαρμό της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα, η κόντρα μεταξύ των μαθητών που συμμετείχαν στο περιστατικό, έχει μεταφερθεί στο διαδίκτυο.

Σε διάφορες πλατφόρμες σημειώνεται ανταλλαγή μηνυμάτων προς τους πρωταγωνιστές του βίαιου επεισοδίου, με την παρέα των δραστών να δηλώνει ότι θα ξαναέκαναν επίθεση εναντίον της 14χρονης.

Τα μηνύματα που ανταλλάσσουν προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό, με το θέμα να λαμβάνει διαστάσεις που μπορεί να οδηγήσει σε πιο σοβαρά περιστατικά.

«Σήμερα θα την ξαναδείρουμε αν τη βρούμε. Και δεν ήμουν μόνη που τη βαρούσα, ήμασταν τόσα άτομα… Αλλά είστε τόσο ζώα που βρήκατε εμένα. Και να σου πω κάτι, το ευχαριστήθηκα πολύ», σημειώνει μία από τις δύο μαθήτριες που χτύπησαν την 14χρονη.

Αντιδράσεις από φίλους του θύματος

Οι φίλοι της 14χρονης (του θύματος) δίνουν στον αέρα του tik tok τα στοιχεία της παρέας των δραστών, που αποτελείται κυρίως από Αλβανίδες και λοιπές αλλοδαπές και καλούν άλλους "να δείρουν την Ιριδα και την Ιζαμπέλα" (Ιριδα είναι η δράστης καρατέκα, Ιζαμπέλα αυτή που ξεκίνησε τον καβγά και τράβηξε το βίντεο, σύμφωνα με όσα αναρτούν οι νεαροί).

Το περιστατικό ενόχλησε τον Εισαγγελέα και μπροστά στον κίνδυνο να δεχθούν επίθεση οι Αλβανίδες, παρενέβη και ζήτησε να εντοπίζονται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να συλλαμβάνονται οι Έλληνες νεαροί, που ζητούν εκδίκηση για το σοκαριστικό ξύλο που έφαγε η φίλη τους από την Αλβανίδα καρατέκα, που παραμένει ελεύθερη, χωρίς καμία συνέπεια.

"Η βία φέρνει βία"

Το σκεπτικό των αρχών, είναι να μην υπάρχουν αντιδράσεις, για να μη φουντώσει η βία, στις ευαίσθητες ηλικίες των 14-15. Το θύμα θα πρέπει να συμβιβαστεί με τις οδηγίες "τις έφαγες που τις έφαγες, μην τα χειροτερέψουμε τα πράγματα, ξέχνα το και κάνε πως δεν έγινε". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου