Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Παραιτήθηκε η Λίνα Σουλούκου, CEO της Ρόμα

 Η Λαρισαία δικηγόρος, πρώην παίκτρια βόλεϊ και μέχρι πριν λίγο Διευθύνουσα Σύμβουλος (CEO) της A.C. Roma,  μισήθηκε όσο κανείς άλλος, στις τάξεις των οπαδών της Ρόμα και... παραιτήθηκε μετά από απειλές για τη ζωή της, καθώς οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ρόμα, ανήρτησαν πανό, που την ονόμαζε "το κακό της Ρόμα". 

Ραγδαίες εξελίξεις στη Ρόμα, με τη Λίνα Σουλούκου να υποβάλλει την παραίτησή της στη διοίκηση των Τζαλορόσι, την οποία έκανε και δεκτή, όπως ενημέρωσαν οι Ιταλοί μέσω ανακοίνωσης.




Αυτό φαίνεται να είναι και το τελευταιό κεφάλαιο της σχέσης της μέχρι πρότινος Διευθύνουσας Συμβούλου της Ρόμα με την ομάδα, καθώς ειδικά τα τελευταία 24ωρα είχε μπει στο στόχαστρο των οπαδών των Ρωμαίων.

Μάλιστα, σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" τις τελευταίες δύο ημέρες τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της βρισκόντουσαν υπό αστυνομική προστασία ύστερα από απειλές που δέχτηκε από οπαδούς του συλλόγου.

Ουσιαστικά, αυτό που χρεώνουν στη Σουλούκου είναι η απομάκρυνση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τον πάγκο της Ρόμα, μία απόφαση που κατά πολλούς ήρθε μετά από δική της παραίνεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρόμα

"Η Ρόμα ανακοινώνει ότι η διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου υπέβαλε την παραίτησή της. Ευχαριστούμε τη Λίνα για την αφοσίωσή της σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τον σύλλογο και της ευχόμαστε το καλύτερο για τις μελλοντικές της επαγγελματικές προκλήσεις.

Η ιδιοκτησία παραμένει πλήρως επικεντρωμένη στην ανάπτυξη και την επιτυχία της Ρόμα, με συνεχή προσοχή στις αξίες που κάνουν την ομάδα μας τόσο ξεχωριστή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου