Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Το Ισραήλ χρησιμοποίησε το πιο ισχυρό του όπλο που κατασκευάζει εδώ και 70 χρόνια

 Την Πέμπτη, ο Ζοζέπ Μπορέλ, Υπατος εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας.... καταδίκασε «την παραβίαση θεμελιωδών αρχών του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου» μετά τον θάνατο 18 ανθρώπων την Τετάρτη σε ισραηλινό βομβαρδισμό σε σχολείο στη Λωρίδα της Γάζας


«Ο Ζοζέπ Μπορέλ είναι ένας αντισημίτης και ένας επικριτής του Ισραήλ που προσπαθεί συνεχώς να εγκρίνει ψηφίσματα και κυρώσεις κατά του Ισραήλ εντός της ΕΕ, μέχρι να τον εμποδίσουν τα περισσότερα κράτη μέλη», τόνισε ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ σε ανακοίνωσή του.


Το να είσαι "αντισημίτης" είναι πράγματι πολύ κακό. Μόνο που , ούτε ο Μπορέλ, ούτε κανείς άλλος από τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων, που καταδικάζουν την ωμή βία και τις σφαγές χιλιάδων αμάχων Παλαιστινίων, ως αντίποινα για μια (ΑΠΟΛΥΤΩΣ καταδικαστέα τρομοκρατική ενέργεια Παλαιστίνιων), δεν είναι φυσικά αντισημίτης. Αντιφασίστας είναι και αυτό που κάνει ο Νετανιάχου είναι φασισμός.
Και πρέπει να καταδικάζεται από ΚΑΘΕ άνθρωπο, όπως θα καταδικαζόταν, αν η Ρωσία, σε αντίποινα για την τρομοκρατική επίθεση από υπηκόους Τατζικιστάν, στο Crocus City Hall, με 143 νεκρούς, ισοπέδωνε το Τατζικιστάν και δολοφονούσε ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ μωρά για "αντίποινα" ! 
Οπως θα καταδικάζαμε το Ιράν, αν (αν μπορούσε) ισοπέδωνε το Ισραήλ και σκότωνε 100.000 μωρά Ισραηλινών, σε αντίποινα των δολοφονιών στο έδαφός του (Σουλεϊμανί, Χανίγια, επτά στρατηγών, υπαλλήλων πρεσβειών του κ.λπ.)
Είμαστε βέβαιοι, ότι αναγνώστες, που σήμερα ενοχλούνται όταν αναφερόμαστε στην ΩΜΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΒΙΑ που ασκεί εναντίον ΑΜΑΧΩΝ το καθεστώς Νετανιάχου (κι όχι οι εβραίοι συνολικά - υπάρχουν σφοδρές αντιδράσεις στο Ισραήλ για αυτή την απάνθρωπη βία), θα ξεσάλωναν εναντίον των Ρώσων, των Ιρανών κ.λπ. Όπως ξεσάλωναν όταν οι Αμερικάνοι ισοπέδωναν το Ιράκ, επειδή ...οι Ιρακινοί σκότωναν κορμοράνους. Τόση ευαισθησία τότε για τους κορμοράνους, τόση αναισθησία για τη σφαγή δεκάδων χιλιάδων παιδιών τώρα !
Επειδή μας αηδιάζει να βλέπουμε ανθρώπους να υποστηρίζουν αυτή την παρανοϊκή σφαγή αμάχων, κι από φόβο μην τους πουν οι σφαγείς "αντισημίτες", χρησιμοποιούν την φτηνή προπαγάνδα των "δικαιολογημένων αντιποίνων" ή τις μπούρδες ότι "τα μωρά τα κρατούν σαν ασπίδα οι τρομοκράτες", τους παρακαλούμε να μας αδειάσουν τη γωνιά. 
Οποιος δεν "νοιώθει" πόσο ασσύμετρη είναι η απάντηση του Νετανιάχου , ας πάει αλλού, δηλαδή στο 90% των μέσων, που στηρίζουν αυτή την γενοκτονία μικρών παιδιών. Ισως κάποτε να το βρουν στα δικά τους παιδιά, από έναν άλλο Νετανιάχου, που θα θέλει να γαντζωθεί στην εξουσία, πουλώντας "προστασία" και εθνικισμό στο δικό του λαό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου