Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Οσο οι Άραβες περιμένουν τον Αλλάχ να εκδικηθεί, τους πετσοκόβουν οι Ισραηλινοί

"Τα πολεμικά αεροσκάφη του ισραηλινού καθεστώτος έχουν πραγματοποιήσει εκτεταμένες αεροπορικές επιδρομές εναντίον πόλεων και... χωριών σε όλο τον Λίβανο, σκοτώνοντας τουλάχιστον 274 ανθρώπους.

Ο υπουργός Υγείας του Λιβάνου Φιράς Αμπιάντ ανακοίνωσε τον απολογισμό των νεκρών τη Δευτέρα, λέγοντας ότι στους μάρτυρες περιλαμβάνονται 21 παιδιά, 39 γυναίκες και δύο γιατροί.

Ο υπουργός Υγείας είπε ότι τουλάχιστον 1024 άλλοι τραυματίστηκαν επίσης στις επιθέσεις που είχαν στόχο τις περιοχές νωρίτερα την ίδια μέρα.

Τα θύματα περιλαμβάνουν «παιδιά, γυναίκες και εργαζόμενους έκτακτης ανάγκης», σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας."

γράφουν τα Αραβικά ΜΜΕ.

Αυτό που δεν γράφουν, είναι ότι επί χιλιετίες, οι εβραίοι, μεθοδικά, ακούραστα, υπομονετικά, μορφώνουν το λαό τους, απλώνονται σε όλο τον πλανήτη, κατακτούν ειρηνικά όλες τις ΑΛΗΘΙΝΕΣ εξουσίες, αποκτούν τεχνολογία και ισχύ κι οι Μουλάδες σπρώχνουν τους θρησκόληπτους υπηκόους τους στο θάνατο, τάζοντάς τους παρθένες και ρύζια και τις ευχαριστίες του Αλλάχ. Κι επειδή οι εβραίοι δεν πιστεύουν στον άλλο κόσμο, φροντίζουν να είναι δυνατοί στον παρόντα. Τα θύματα ...προσεύχονται κι ορκίζονται εκδίκηση. Μόνο που ο Αλλάχ, δε λέει να εκδικηθεί κι οι ίδιοι αφανίζονται από τη πολεμική μηχανή των Ισραηλινών και των συμμάχων τους. Αλήθεια, ποιοί είναι οι σύμμαχοι των Αράβων; Οι μισές Αραβικές χώρες, έγιναν σύμμαχοι του Ισραήλ. Ίσως άρχισαν να αμφιβάλουν για τις προθέσεις του Αλλάχ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου