Free xml sitemap generator "Τάπα" του κυβερνητικού εκπροσώπου στον παπατζή Αλέξη Τσίπρα ~ makpress

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

"Τάπα" του κυβερνητικού εκπροσώπου στον παπατζή Αλέξη Τσίπρα

 Ο Αλέξης Τσίπρας, γνωστός παπατζής, είναι ένας συστημικός συντηρητικός πολιτικός, που τον πήρε η ελιτ της παγκοσμιοποίησης απ΄το χέρι, τον πήγε στο Brookings και τη Rothschild, του έδωσε τις... κατάλληλες οδηγίες και τον έχρισε Πρωθυπουργό, για να ολοκληρώσει ό,τι ξεκίνησε ο ΓΑΠ των ιδρυμάτων, ως ενδιάμεσος μέχρι τον Κυριάκο της Bilderberg. 

Οπότε, το θέαμα του Τσίπρα να προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι "κάτι άλλο" από τον Κυριάκο, ενώ και οι δύο είναι κολαούζοι των Λεσχών, είναι αρκούντως γελοίο και τρώει συχνά "τάπες" από τη ΝΔ. 

Δεν έβαλε μυαλό, με την ιστορία με το ρώσικο εμβόλιο, που πάλι πήγε να το παίξει επαναστάτης και αντισυστημικός, αλλά τον κονιορτοποίησε ο Κυριάκος, που είναι καλύτερος μαθητής της Bilderberg απ΄τον Αλέξη: "ρε άσε τα μισόλογα και τόλμα να πεις να πάρουμε το ρώσικο εμβόλιο" του ΄πε, γνωρίζοντας ότι άμα πεις ξεκάθαρες κουβέντες, μπαίνεις στο στόχαστρο του Κτήνους της νέας τάξης κι έτσι ο Αλέξης ρούφηξε το αβγουλάκι του. 

Και σήμερα, όπως ήταν αναμενόμενο, θέλησε να εκμεταλλευτεί τη δυσαρέσκεια που προκάλεσε στους ανεμβολίαστους άνω των 60 η υποχρεωτικότητα που ανήγγειλε ο Κυριάκος. Φυσικά, έφαγε μια ακόμη τάπα, γιατί με μισόλογα, δεν μπορείς να γκρεμίσεις τον Μητσοτάκη, ούτε "ψήνεις" το λαό. Σε πήρανε χαμπάρι Αλέξη, στις επόμενες εκλογές -γράφτο!- το ΚΙΝΑΛ θα σε περάσει.

Βέβαια, θα μπορούσε ο Οικονόμου, αντί να γράψει όλο αυτό το κατεβατό, να γράψει απλά, στον κ.Τσίπρα : "άσε μας κουκλίτσα μου".


 

Απάντηση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

 

«Σε περιόδους μεγάλων κρίσεων απαιτούνται γενναίες και υπεύθυνες αποφάσεις για την προστασία των ανθρώπων και την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος. Όποιος δεν τις αντέχει, δεν μπορεί να προσφέρει. Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει ακάθεκτος στον κατήφορο της άρνησης και της κοντόφθαλμης μικροκομματικής σκοπιμότητας, που ακολουθεί από την αρχή της πανδημίας. Καλούμε τον κ. Τσίπρα, στη διάρκεια των σημερινών συναντήσεών του με υγειονομικούς κι ενόψει της ψήφισης των μέτρων στη Βουλή, να αφήσει τις υπεκφυγές και να τοποθετηθεί συγκεκριμένα:

-Αφού δεν συμφωνεί με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους άνω των 60 ετών, ποια συγκεκριμένα μέτρα προτείνει, ώστε οι 520.000 συμπολίτες μας που αποφεύγουν συστηματικά να εμβολιαστούν -αποτελώντας την ηλικιακή ομάδα που κυρίως νοσηλεύεται και στην οποία σημειώνονται οι μεγαλύτερες απώλειες- να σπεύσουν να εμβολιαστούν;

-Είναι στοχοποίηση η συγκεκριμένη απόφαση ή κατάφαση στη ζωή και πράξη δικαιοσύνης απέναντι στους πολύ περισσότερους εμβολιασμένους; Απέναντι σε εκείνους που στερούνται τις υπηρεσίες του Ε.Σ.Υ., ενώ τις έχουν ανάγκη, επειδή κάποιοι αρνούνται πεισματικά να εμβολιαστούν;

-Πώς εφαρμόζεται η υποχρεωτικότητα, την οποία ψελλίζει κατά καιρούς, δίχως να προβλέπονται κυρώσεις για αυτούς που παραβαίνουν το νόμο και επιδεικνύουν έλλειψη κοινωνικής ευθύνης; Εκτός και αν επιμείνει στο χωρίς νόημα εφεύρημα της «προαιρετικής υποχρεωτικότητας».  

Ας αφήσει τις γενικότητες, τους αφορισμούς, τις καταγγελίες και ας τοποθετηθεί συγκεκριμένα. Αν δεν το κάνει και αυτή τη φορά, όπως το έχει αποφύγει μέχρι σήμερα, θα αποδείξει ότι αδυνατεί να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να σηκώσει το βάρος επιβεβλημένων αποφάσεων που έχουν πολιτικό κόστος, ψαρεύοντας πρόσκαιρα κομματικά οφέλη».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου