Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

'Κύριε Μητσοτάκη, επισκεφθείτε το Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας" !

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ κ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟ "ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ" ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ στην ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης Πτολεμαΐδα 25 Νοεμβρίου 2021



-Η αυριανή επίσκεψή σας πρωθυπουργέ Κυριάκο Μητσοτάκη στην Κοζάνη, συμπίπτει με τη χρονική περίοδο που η πανδημία Covid 19 βρίσκεται σε έξαρση και η Περιφερειακή μας Ενότητα είναι τυλιγμένη σε ένα βαθύ κόκκινο «πέπλο», με τις γνωστές συνέπειες.

-Επειδή πιθανότατα θα σας παραπληροφορήσουν ότι η Δυτική Μακεδονία έχει ανάγκη από ένα νέο Νοσοκομείο, γιατί δεν είναι επαρκή τα πέντε (5) υπάρχοντα.

-Επειδή κανένας δεν θυσίασε στο παρελθόν και ούτε θα το κάνει και σήμερα, στο βωμό του πολιτικού κόστους, να σας ενημερώσει για την υπερεπάρκεια του «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ» ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ και τις απίστευτες και πολύπλευρες προοπτικές του.

-Επειδή το «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» Νοσοκομείο είναι πανέτοιμο να προσφέρει υπηρεσίες τριτοβάθμιας φροντίδας, μόνο με τις προσλήψεις του απαραίτητου προσωπικού και την προσθήκη εξοπλισμού, στους Δυτικομακεδόνες και όχι μόνο.

-Επειδή μπορούν να εξυπηρετηθούν άριστα έξι γειτνιάζουσες πόλεις-πρωτεύουσες νομών, με μικρές χρονομετρήσεις αποστάσεων από το γεωγραφικό κέντρο την Πτολεμαΐδα, οι κάτοικοι των οποίων αναγκαστικά προτιμούν τα νοσοκομεία Θεσσαλονίκης και Ιωαννίνων, που έχουν απόλυτη ανάγκη αποσυμφόρησης.

-Επειδή οι γνωστοί-άγνωστοι αποκρύπτουν την ύπαρξή του, με αποτέλεσμα κανένας από τους δυο Υπουργούς των κυβερνήσεών σας, αλλά και προκάτοχοί τους να μη μπόρεσαν να το επισκεφτούν.

-Επειδή μπορεί να γίνει η πρώτη πύλη εισόδου για ασθενείς, αλλά και φοιτητές της Σχολής Επιστημών Υγείας, για τους Βαλκάνιους γείτονές μας, με όποια αναβάθμιση μπορεί να έχει η Σχολή στο άμεσο μέλλον.

-Επειδή για να γίνει ένα νέο νοσοκομείο εφάμιλλο και όχι καλύτερο από το «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ», απαιτούνται εκατοντάδες εκ. ΕΥΡΩ, μεγάλος χώρος με δυνατότητα επεκτάσεων και εύλογος χρόνος κατασκευής και λειτουργίας, που δεν μας περισσεύουν.

Σας προσκαλούμε - προκαλούμε, μαζί με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, να επισκεφθείτε το "ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ" ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ στην ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, περί ποιου νοσοκομείου σας ομιλούμε, ποιες είναι δυνατότητές του και ποιες υπηρεσίες μπορεί άμεσα να προσφέρει σε όλους τους κατοίκους της Ευρύτερης Περιοχής μας.

Περιμένουμε όλοι με αγωνία για το μέλλον της υγείας μας, τις δικές σας αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου