Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Ο Σώρρας εξαφανίστηκε απ΄το προσκήνιο, οι οπαδοί του όχι !

Ιδού η απόδειξη:



Αλήθεια, εκείνος ο απατεώνας, με κάτι κρυπτονομίσματα και κάτι υπεύθυνες δηλώσεις, με τις οποίες τα κορόιδα θα γίνονταν εκατομμυριούχοι, πού βρίσκεται;

Βρε δε βάζουν μυαλό !

Είναι η συνωμοταξία που βαφτίσαμε πριν 10 χρόνια "εσχάτη προδοσία" (η αγαπημένη τους φράση, την είχαν κάνει καραμέλα). Οι ίδιοι άνθρωποι είναι πίσω από αυτά τα γραφικά. Τους λυπόμαστε, γιατί είναι φτωχά, αδύναμα και εύπιστα ανθρωπάκια (δεν είναι κακοί! δεν φταίνε οι ίδιοι για όλα αυτά), που πάντα βρίσκεται κάποιος πονηρός να εκμεταλλευτεί τον πόνο τους, να τους φουσκώσει τα μυαλά με τέτοιες ηλιθιότητες και να τους δαγκώσει κανένα πενηντάρικο για "συμβουλές" ή "συνδρομή στην οργάνωση" ή "εξώδικο" κι άλλες απάτες. 

Σαν τον Σώρρα, που όταν τον συνάντησα προσωπικά σε καφετέρια στην Καλαμαριά, όπου με πήγε ένας φίλος δημοσιογράφος για να μου γνωρίσει "έναν πολύ ενδιαφέροντα τύπο από την Αμερική" και μου ΄λεγε τα παραμύθια του μισή ώρα για δις και  τρις εκατομμύρια, για ομόλογα και επενδύσεις, στο τέλος -αφού κατάλαβα στο πρώτο λεπτό ότι είναι παπατζής- του είπα στην καφετέρια που καθόμασταν για να τον ξεβρακώσω στο φίλο δημοσιογράφο:   "ρε φίλε, καλά τα 600 δις, αλλά έχεις να δώσεις ένα 20ευρω πουρμπουάρ στον σερβιτόρο"; Φυσικά, δεν είχε! 

Τέτοιοι τύποι εκμεταλλεύονται τα αδύναμα εύπιστα ανθρωπάκια και τους κάνουν να ασπάζονται ιδεολογίες και πρακτικές, που προκαλούν γέλιο στους υπόλοιπους. Σαν την ορκωμοσία των οπαδών του Σώρρα, που ορκίζονταν σε κάποιο Ιερό Νερό, αν θυμάμαι καλά κι άλλα τέτοια γελοία, που όμως είναι για κλάμματα.



Β.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου