Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Ανάρρωσε από την Covid ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης - Τι είπε για το εμβόλιο

 "ο εμβολιασμός είναι καθαρά θέμα ατομικής ευθύνης. Είμαστε οι επιλογές μας, όποιος θέλει να εμβολιαστεί εμβολιάζεται και όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί δεν εμβολιάζεται. Εμείς θα κοιτάξουμε τις θετικές παρενέργειες* του εμβολισμού, για ποιο λόγο πρέπει κάποιος να εμβολιαστεί και όχι τις αρνητικές, όλες αυτές που.... φέρνουν μια κοινωνική απομάκρυνση των δημοτών μεταξύ τους".

O Δήμος Αλεξανδρούπολης στηρίζει την διαδικασία για τον καθολικό εμβολιασμό του πληθυσμού συμμετέχοντας στην εθνική προσπάθεια προκειμένου να χτιστεί τείχος ανοσίας.
Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ζαμπούκης μερίμνησε ώστε να ενημερώνονται όλοι οι συνδημότες του για τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
ΟΔήμος συμμετέχει ενεργά στην εθνική προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη και στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα ότι η η επιστροφή στην κανονικότητα περνάει μέσα από τον εμβολιασμό και όπως ειχε τονίσει εγκαίρως ο Δήμαρχος "πόρτα πόρτα, γειτονιά με γειτονιά θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τους συνδημότες μας να εμβολιασθούν ώστε να επιστρέψουμε πιο ομαλά και γρήγορα στην κανονικότητα. Δεν δίνουμε γνώση, δεν εκφράζουμε την επιστημονική κοινότητα, δίνουμε μόνο γνώμη".
Ο κ. Ζαμπούκης έλεγε ότι "ο εμβολιασμός είναι καθαρά θέμα ατομικής ευθύνης" και πρόσθεσε: "είμαστε οι επιλογές μας, όποιος θέλει να εμβολιαστεί εμβολιάζεται και όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί δεν εμβολιάζεται. Εμείς θα κοιτάξουμε τις θετικές παρενέργειες του εμβολισμού για ποιο λόγο πρέπει κάποιος να εμβολιαστεί και όχι τις αρνητικές, όλες αυτές που φέρνουν μια κοινωνική απομάκρυνση των δημοτών μεταξύ τους".
Η περιπέτεια του Δημάρχου όταν είχε βρεθεί θετικός ήταν και είναι διδακτική για όλους μας. Ευτυχώς τα κατάφερε , οι θεραπείες απέδωσαν και το εμβόλιο λειτούργησε.
Όλα αυτά μου ήρθαν στο μυαλό σήμερα, όταν είδα υγειονομικούς να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα του δήμου και του ίδιου του Δημάρχου για τον κατ'οίκον εμβολιασμό..
Αν σε κάτι διαφέρει ο κ. Γιάννης Ζαμπούκης από άλλους είναι ότι δεν είναι φαφλατάς και πολυλογάς...
Σιδερένιος και καλή δύναμη για την συνέχεια.



* θετικές παρενέργειες δεν υπάρχουν, προφανώς ήθελε να πει "θετικές επιπτώσεις" ή "θετική επίδραση" ή θετικά αποτελέσματα" κ.ο.κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου