Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Δαρδαμανέλης: Στηρίζω τον Δήμο Καλαμαριάς, συμμετέχω στην απογραφή!

Εκστρατεία ενημέρωσης για τα οφέλη της απογραφής έχει ξεκινήσει ο Δήμος Καλαμαριάς, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες του, ώστε ...να απογραφούν όλοι στον τόπο της κατοικίας τους. Προβάλλοντας πρωτίστως την οικονομική ενίσχυση που μπορεί να εξασφαλίσει ο Δήμος, εξηγεί πόσο διαφορετική θα είναι η κατάσταση στην πόλη, εάν καταγραφεί ο πραγματικός πληθυσμός της.

Με το οριακό νούμερο των 92.000 απογραφέντων κατοίκων στην προηγούμενη απογραφή, η Καλαμαριά βρίσκεται μία ανάσα από την ένταξή της στους Δήμους, άνω των 100.000 κατοίκων. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη χρηματοδότηση για έργα ανάπτυξης και επενδύσεις.


Η απογραφή θα γίνει με δύο τρόπους:

  • Έως και τις 26 Νοεμβρίου απογραφόμαστε ηλεκτρονικά από τον υπολογιστή μας– Ένας Απογραφέας της #ΕΛΣΤΑΤ αφήνει στην κατοικία σας έναν κλειστό ανώνυμο φάκελο που περιέχει τον «Μοναδικό Κωδικό Απογραφής» της κατοικίας.- Ένας εκπρόσωπος του νοικοκυριού, έχοντας τον «Μοναδικό Κωδικό Απογραφής» και τον κωδικό του στο taxisnet μπορεί μέσω της ψηφιακής πύλης του δημοσίου τομέα www.gov.gr να απογράψει την κατοικία και όλα τα μέλη του νοικοκυριού.Ειδικότερα στο link:

    https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/apographe-plethusmou-katoikion-2021/apographe-plethusmou-katoikion-2021

  • Έως και τις 31 Δεκεμβρίου με τη βοήθεια απογραφέα στην κατοικία μας. Όσοι πολίτες δεν μπορέσουν, για οποιονδήποτε λόγο, να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά μέχρι και τις 26 Νοεμβρίου, θα απογραφούν από τον Απογραφέα της περιοχής τους με τη διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης.Πληροφορίες για τον τρόπο διενέργειας της απογραφής:

    https://www.statistics.gr/census-2021-process

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου