Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Νίκος Στραβελάκης: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό αν και έκανε 3 δόσεις "εμβολίου" και τεστ κάθε μέρα!

 Με συμπτώματα πνευμονίας εισήχθη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbeast πριν από λίγες ώρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ο παρουσιαστής ειδήσεων του ΣΚΑΪ Νίκος Στραβελάκης που νοσεί από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας από κορονοϊό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ταλαιπωρούνταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα από έντονο βήχα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μεταβεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία. Οι γιατροί πρότειναν την άμεση εισαγωγή του, προκειμένου να παρακολουθείται επισταμένως η πορεία της υγείας του. Το θετικό πως ο κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα και δεν έχει υψηλό πυρετό.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Στραβελάκης, που είχε κάνει και την αναμνηστική δόση του εμβολίου αλλά προφανώς δεν είχε προλάβει να επιδράσει πλήρως, βρισκόταν σε κατ’ οίκον καραντίνα από την περασμένη Δευτέρα. Είχε κάνει από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας αλλεπάλληλα self test τα οποία όμως έβγαιναν αρνητικά και όταν τα συμπτώματα επέμεναν επικοινώνησε εκ νέου με τον προσωπικό του γιατρό που του συνέστησε να προβεί και σε τεστ PCR το οποίο βρήκε θετικό, με αποτέλεσμα να ενημερώσει άμεσα το κανάλι του ΣΚΑΪ όπου εργάζεται, προκειμένου να μην θέσει σε κίνδυνο την υγεία των συναδέλφων του, και να ακολουθήσει τη συνιστώμενη αγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου