Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

"Νίκη της αλήθειας και της λογικής" το ότι αφέθηκαν ελεύθεροι οι αστυνομικοί

«Η ελληνική Δικαιοσύνη απέδειξε για μία ακόμη φορά πως δεν υποκύπτει στις πιέσεις, στην επικοινωνιακή ¨καταιγίδα¨ που εξαπέλυσαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι γνωστοί μηδενιστές της Αριστεράς, κατ’ επάγγελμα προοδευτικοί και.... πάσης φύσεως δικαιωματιστές με σκοπό να διαμορφώσουν ¨κλίμα¨ καταδίκης και ατίμωσης των αστυνομικών που έκαναν απλά το καθήκον τους.

Οι θλιβερές συνιστώσες της παρακμής προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν πολιτικά το γεγονός, με καιροσκοπικές επισκέψεις επικοινωνιακού χαρακτήρα. Το μένος του ΣΥΡΙΖΑ για την Ελληνική Αστυνομία και τα στελέχη της δε κρύβεται: ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, π. Υπουργός Χρήστος Σπίρτζης δε ντράπηκε να μιλήσει δημόσια για ¨ρατσιστές ακροδεξιούς αστυνομικούς που πυροβολούν ανεξέλεγκτα παιδάκια¨, θέλοντας να χαϊδέψει και αυτός τα αυτιά των ακροαριστερών φασιστών και των κλακαδόρων του Κουφοντίνα.

Ο λαλίστατος κατά τα άλλα κύριος Σπίρτζης όπως και ο σύντροφος Τζανακόπουλος που ζητούσε από την Κυβέρνηση ¨να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στην οικογένεια του Νίκου Σαμπάνη¨ μιλώντας για δήθεν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και για ¨επιχείρηση συγκάλυψης¨, δεν επέδειξαν ανάλογες ανθρωπιστικές ευαισθησίες όταν τρεις λαθρομετανάστες δολοφονούσαν το 2011 τον 44χρονο, πατέρα τεσσάρων παιδιών Μανώλη Καντάρη για μια κάμερα.

Χρέος μας να θυμόμαστε το τι έλεγε το 2019 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος προσβάλοντας τη μνήμη των νεκρών της Marfin με τον πλέον χυδαίο τρόπο αναρωτιόταν δημόσια αν οι μολότοφ πρέπει να είναι κακούργημα ή πλημμέλημα, γιατί δε θυμόταν ¨κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ ή κάτι αντίστοιχο¨.

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κόμμα που επιλέγει ποιους νεκρούς θα πενθήσει, ανάλογα με το κομματικό του ακροατήριο. Ένα κόμμα επιλεκτικά ευαίσθητο, ένα κόμμα του περιθωρίου, που επενδύει στην τοξικότητα και την πόλωση, ένα κόμμα που πήρε ό,τι του άξιζε στις εκλογές του 2019».



Νίκος Καραγιαννακίδης

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας - Α’ Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου