Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Γιάννης Αϊβάζης: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση – είναι εμβολιασμένος

 Ο Γιάννης Αϊβάζης νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο Σωτηρία με κορονοϊό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της «Happy Day» και στην κατάσταση της υγείας του Γιάννη Αϊβάζη που... έχει προκαλέσει ανησυχία στους φίλους και θαυμαστές του ηθοποιού.

Ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος είχε διαγνωστεί με κορονοϊό, όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Δευτέρας, εισήχθη στο νοσοκομείο Σωτηρία μετά από την επιδείνωση της υγείας του.

«Δεν είναι πολύ καλά ο Γιάννης» είπε σήμερα η παρουσιάστρια του «Happy Day» και έσπευσε να συμπληρώσει: «Ευτυχώς δεν είναι και στη φάση της διασωλήνωσης. Όμως χρειάζεται οξυγόνο αρκετές φορές».

Ο Γιάννης Αιβάζης, να σημειώσουμε, μπήκε στο νοσοκομείο όταν διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει το επίπεδο του οξυγόνου στο αίμα του παρά το γεγονός ότι είναι πλήρως; Εμβολιασμένος.

Με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη μίλησε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Πλεμμένος και, όπως μετέφερε στον αέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή «δεν έβγαινε η φωνή του».
Και ο Κώστας Φραγκολιάς συμπλήρωσε: «Μιλήσαμε με μηνύματα, τον είδα λίγο σοβαρό ας πούμε, παραπάνω από ό,τι τον έχω εγώ συνηθίσει και είναι έτσι λίγο σοβαρά τα πράγματα. Είναι κάτι που δεν το περίμενε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου