Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Εκδήλωση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τις επετείους της 26ης και της 28ης Οκτωβρίου

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας διοργανώνει τελετή για την επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης στις 26 Οκτωβρίου 1912, την επέτειο του ΟΧΙ στις 28 Οκτωβρίου 1940 και την εορτή του Πολιούχου, Αγίου Δημητρίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 στις... 12 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο Τελετών του Ιδρύματος, ενώ θα μεταδοθεί και ηλεκτρονικά από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/rusHSYbP8e8

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητής Στυλιανός Δ. Κατρανίδης, ενώ τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει ο επίκουρος καθηγητής Ευστράτιος Δορδανάς, του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών και Περιφερειακών Σπουδών, με θέμα: «Η ήττα μιας νίκης και το άγος της Κατοχής (1940-1944)».

Θα ακολουθήσει η επίδοση τιμητικών επαίνων στα μέλη Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, τα οποία αφυπηρέτησαν το 2020 και το 2021.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα από την ορχήστρα «Βιολιώνε», των φοιτητών/τριών του Βιολιού της Κατεύθυνσης Ελληνικής Παραδοσιακής (Δημοτικής) Μουσικής, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του επίκουρου καθηγητή Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, Ιωάννη Ζαρία.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας, η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και το πέρας προσέλευσης θα είναι 11.30 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου