Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Γιατρός αποκάλεσε "ηλίθιο" τον Βασιλακόπουλο, στο MEGA

 Με αφορμή τον εμβολιασμό ξέσπασε ένας απίστευτος καβγάς που μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση από το υπερ-μεροληπτικό Mega (στην εκπομπή του Ευαγγελάτου, που είναι ταγμένη στο να μειώνει τελείως χυδαία και αντιδεοντολογικά, τους επιστήμονες που ...εκφράζουν διαφορετική άποψη απ΄αυτή των φαρμακευτικών εταιρειών), με πρωταγωνιστές τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο και τον Σωτήρη Βασιλείου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Βασιλείου, διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου Έδεσσας, αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν θέλει να εμβολιαστεί.

«Δεν είναι η υποχρεωτικότητα που μας ωθεί να μην το κάνουμε. Αν πιστεύαμε καθαρά ιατρικά για την υγεία μας και πρωτίστως για την υγεία των ασθενών μας πως έπρεπε να το κάνουμε θα το κάναμε. Είναι ακόμα μη δοκιμασμένο και μη αδειοδοτημένο το εμβόλιο αυτό. Είναι κοινώς γνωστό αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε, ο κ. Βασιλακόπουλος δήλωσε πως «αυτό που λέει ο συνάδελφος δεν είναι αληθές» και μετά από λίγο, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Θ. ΒΑΣ: Κύριε Βασιλείου, μπορείτε να διαφωνείτε όσο θέλετε. Να μου στείλετε -προκαλώ δημόσια- μία εργασία που λέει αυτό που λέτε εσείς. Εγώ μπορώ να στείλω καμιά δεκαριά άμεσα. Δεν υπάρχουν αυτά που λέτε, δεν υφίστανται. Παραπληροφορείτε

ΣΩΤ. Β: Υπάρχουν νοσοκομεία στο Ισραήλ που είναι γεμάτα με εμβολιασμένους… Λέει ασάφειες

Θ. ΒΑΣ: Αντί να ντρέπεστε μιλάτε

ΣΩΤ. Β: Είσαι γελοίος

Θ. ΒΑΣ: Ο κ. Βασιλείου είναι άσχετος, αγράμματος και αδιάβαστος..

ΣΩΤ. Β: Είσαι ηλίθιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου