Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Τζήμερος - Κρανιδιώτης στο Βίτσι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 

Η Εντυπωσιακή παρουσία της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Τζήμερος - Κρανιδιώτης στο Βίτσι

 
Ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης ήταν οι μόνοι αρχηγοί κομμάτων που κατέθεσαν στεφάνι την Κυριακή, 29 Αυγούστου, στο μνημείο πεσόντων στο Βίτσι, για την επέτειο της νίκης της Δημοκρατίας κατά του κομμουνιστικού Ολοκληρωτισμού. Με ανακοίνωσή της, η “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” (ο συνασπισμός των κομμάτων ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ και ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ) μέμφεται το πολιτικό σύστημα, που, όχι μόνο δεν τιμά τους ήρωες εκείνου του αγώνα, αλλά υποθάλπει τις προθέσεις τού ΚΚΕ, το οποίο απεργάζεται την επανάληψη της αιματοχυσίας, μόλις του δοθεί η ευκαιρία.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ απευθύνει ένα καίριο ερώτημα: κόμματα, των οποίων η επίσημη εκπεφρασμένη επιδίωξη είναι η διά των όπλων επιβολή δικτατορίας, μπορούν να θεωρούνται… δημοκρατικά και να συμμετέχουν στις εκλογές;

Αναλυτικά η ανακοίνωση της “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”:

Γράμμος – Βίτσι: σκοτώνοντας τους ήρωες κάθε χρόνο.

Ο Μεγάλος Πόλεμος είχε τελειώσει. Ο Ναζισμός είχε ηττηθεί και οι άνθρωποι παντού στον κόσμο έχτιζαν ξανά, μέσα από τα ερείπια, τις χώρες τους και τις ζωές τους, κάνοντας όνειρα για το μέλλον. Όμως, όχι στην Ελλάδα. Οι νέοι της Ελλάδας αναγκάστηκαν να συρθούν σε μια νέα, μεγαλύτερη και αγριότερη αιματοχυσία, που κράτησε άλλα 4 χρόνια, επειδή το ΚΚΕ ήθελε να διαμελίσει τη χώρα και να επιβάλει ως καθεστώς την κομμουνιστική Δικτατορία. Απέναντί του είχε τη νόμιμη ελληνική κυβέρνηση, που συνέθεταν όλοι οι άλλοι, ακόμα και οι μετριοπαθείς αριστεροί. 20 χιλιάδες στρατευμένοι νέοι και πολλοί περισσότεροι πολίτες έχασαν τη ζωή τους, για να προστατευθεί η χώρα από τον εφιάλτη της σταλινικής προοπτικής.

 

 

Στον Γράμμο και στο Βίτσι νίκησε η Ελλάδα, ο Ελληνικός Στρατός, όχι κάποια Παράταξη. Τις εκδηλώσεις τις οργανώνει η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού, όχι κάποια Παράταξη. Εάν σεβόμασταν τη μνήμη των νεκρών μας, θα έπρεπε οι εκδηλώσεις αυτές να διοργανώνονται από την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση, και σύμπασα η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία να αποτίνει φόρο τιμής σε όσους κατέβαλαν φόρο αίματος, για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι. Και να δίνουμε όλοι, κάθε χρόνο, την ίδια υπόσχεση: «ποτέ ξανά!».

Όμως, αυτό ουδέποτε συνέβη στα χρόνια της Μεταπολίτευσης. Οι ήρωες της απελευθέρωσης καταδικάζονται κάθε χρόνο σε θάνατο διά της λήθης. Γιατί; Διότι αυτό θέλει το ΚΚΕ! Το κόμμα, που «ήρξατο χειρών αδίκων», όχι μόνο δεν αναγνωρίζει το λάθος του, αλλά επιδιώκει να το επαναλάβει, μόλις βρει ευκαιρία! Στο πρόγραμμά του (σελίδα 7, παράγραφος 4), ανακοινώνει ανερυθρίαστα ότι, σε περίπτωση εμπλοκής της Ελλάδας σε πόλεμο, «το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής - λαϊκής πάλης, με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης…».

Από τον πρόλογο κιόλας των θέσεών του ξεκαθαρίζει (σελίδα 1, παράγραφος 7) ότι «δεν αποκήρυξε ποτέ τη σοσιαλιστική επανάσταση, τη δικτατορία του προλεταριάτου»! Θέση την οποία φροντίζει να επαναλαμβάνει συχνά, όπως στη σελίδα 4, παράγραφο 10: «Ο στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, της δικτατορίας του προλεταριάτου…»

Οι θιασώτες των εγκλημάτων του Συμμοριτοπόλεμου συμμετέχουν στις εκλογές και πληρώνονται από τον φορολογούμενο, για να υπονομεύουν μόνιμα την ασφάλεια και την ελευθερία του!

 

 

Ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης ήταν οι μόνοι αρχηγοί κομμάτων που κατέθεσαν στεφάνι, την Κυριακή 29 Αυγούστου, στο μνημείο πεσόντων στο Βίτσι. Στις σύντομες τοποθετήσεις τους υπογράμμισαν ότι τα λάθη της Δημοκρατίας (και η μεταπολιτευτική μας δημοκρατία έχει πάρα πολλά) τα διορθώνεις με “εργαλεία” που η Δημοκρατία προβλέπει, όχι με ένοπλες επαναστάσεις, «πηγάδες», σφαγές “αντιφρονούντων”, παιδομαζώματα και εκτελέσεις μανάδων. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ θέτει επίμονα το θεσμικό ερώτημα, στο οποίο κωφεύει το σύνολο του πολιτικού, νομικού, ακαδημαϊκού και δημοσιογραφικού κόσμου: «Μπορεί ένα κόμμα, που προτίθεται να επιβάλει διά των όπλων Δικτατορία, αιματοκυλίοντας ξανά τη χώρα, να συμμετέχει σε εκλογές και να θεωρείται ότι ανήκει στο “δημοκρατικό τόξο”;».

Η απάντηση είναι, προφανέστατα, «όχι». Οι ασπόνδυλες ηγεσίες των δήθεν “αστικών” κομμάτων αποφεύγουν να τη δώσουν. Ο συνασπισμός ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ την δίνει ευθαρσώς, με τη σκέψη προσηλωμένη, όχι μόνο στον θάνατο των πατεράδων μας, αλλά και στη ζωή των παιδιών μας.  

Συνασπισμός “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”
Θάνος Τζήμερος - Φαήλος Κρανιδιώτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου