Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Εισαγγελέας για τις επιστημονικές απόψεις του καθηγητή Δημήτρη Κούβελα

Έγινε κι αυτό (αναμενόμενο, καθώς ο διαπρεπής καθηγητής κάνει μεγάλη ζημιά στο αφήγημα των φαρμακευτικών, λόγω του επιστημονικού του κύρους και πρέπει να εκφοβιστεί. Η ελληνική δικαιοσύνη δεν υποκύπτει όμως σε πιέσεις και φυσικά ...θα τον απαλλάξει από έωλες κατηγορίες).



Προκαταρκτική έρευνα, για να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατά του καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρη Κούβελα, με αφορμή σχόλια που έκανε για το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς. (δείτε τι έγραψε εδώ: https://makpress.blogspot.com/2021/08/blog-post_17.html)

Ο καθηγητής προκάλεσε αντιδράσεις στην επιστημονική κοινότητα, αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα, επειδή συσχέτισε το ισχαιμικό επεισόδιο του υφυπουργού με τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού, γράφοντας πως προτρέπει «τον κ. Χαρδαλιά, τους θεράποντες και τους φροντιστές του να υποβάλλουν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του COVID-19 στο οποίο υπεβλήθη».

Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Χαρδαλιάς ενημέρωσε μέσω Twitter πως επέστρεψε σήμερα στα καθήκοντά του, μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου