Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Εισήγηση-βόμβα: Ολυμπιακός και Μαρινάκης κινδυνεύουν με υποβιβασμό και ισόβιο αποκλεισμό!

Μετά από μήνες καθυστέρησης, η εισήγηση της ερευνήτριας της Επιτροπής Δεοντολογίας βγήκε και είναι καταπέλτης για Ολυμπιακό, Μαρινάκη και ....
άλλα 11 φυσικά πρόσωπα καθώς βρίσκει ενδείξεις ενοχής. Σε μια απόφαση κρέμεται πλέον το μέλλον του Ολυμπιακού.

Στο Δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας παραπέμπει 12 από τους 28 κατηγορούμενους, στην πολύκροτη υπόθεση της «Συμμορίας», μεταξύ των οποίων και τον Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς επίσης, και δύο ομάδες τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, η ερευνήτρια της Επιτροπής, Παναγιώτα Σπανού.

Όπως αποκαλύπτει η «Δίκη», έπειτα από μήνες καθυστέρησης της έρευνας, το μέλος της Επιτροπής έκρινε ότι υπάρχουν ενδείξεις αλλοίωσης αποτελεσμάτων αγώνα και παραπέμπει την υπόθεση στο Δικαστικό Τμήμα που θα αποφασίσει αν θα επιβληθούν κυρώσεις. Έτσι, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης με ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.

Εκτός από τον ιδιοκτήτη των «ερυθρόλευκων», παραπέμπονται ακόμη: ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αριστείδης Σταθόπουλος, ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ Θόδωρος Κουρίδης, ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΟ Νίκος Προύντζος, ο προπονητής Σα Πίντο, ο πρώην διοικητικός παράγων του Ατρομήτου Γιάννης Αγγελόπουλος και οι πρώην διαιτητές Ηλίας Σπάθας, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Κώστας Ιωαννίδης, Απόστολος Αμπάρκιολης.

Οι τυχόν κυρώσεις θα αποφασιστούν σε μυστική διάσκεψη της Ολομέλειας της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ υπό την προεδρία της Προέδρου Πρωτοδικών Γλυκερίας - Λουΐζας Ιωαννίδου.

https://www.sdna.gr/podosfairo/713992_eisigisi-bomba-olympiakos-kai-marinakis-kindyneyoyn-me-ypobibasmo-kai-isobio