Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Διακρίσεις υπέρ των μουσουλμάνων, καταγγέλει ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Ή κυβέρνηση έχει κάνει λάθη που προκαλούν μεγάλο μέρος του λαού. Ή διακριτική μεταχείριση των μουσουλμάνων με τις παραινέσεις να είναι χαμηλά (!) τα μεγάφωνα των τζαμιών για....
το ραμαζάνι,μετα την αψυχολογητη πολιτική καταστολής απέναντι σε κληρικούς και πιστους, γελοιοποιωντας την Αρχή της Αναλογικότητας και της χρηστής διοίκησης, όπως και η προκλητική ανοχή στις ομαδικές τσάρκες των λαθρομεταναστών, προκάλεσαν και προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Κι επαναλαμβάνω, θα έπρεπε να λειτουργήσουν οι εκκλησίες χωρίς κόσμο, με μεγάφωνα, να ηχήσουν οι καμπάνες και η Αστυνομία να μοιράσει το Άγιο φως στις γειτονιές.

Αυτές οι άχρηστες υπερβολές, μαζί με τις διακρίσεις υπέρ των μουσουλμάνων, όπως σχεδον στο σύνολο τους είναι και οι μουσαφιραιοι μας, δίνουν πατήματα στην άποψη πως πρόκειται για οργανωμένη επίθεση σε βάρος της Ορθοδοξίας και της πλειονοτητας του λαού.

Εγώ σταθερά ποντάρω στην συμπαντική δύναμη της βλακείας και του μηδενισμού των αρχόντων που δεν κατανοούν ή και αδιαφορούν για τις ευαισθησίες της πλειοψηφίας, ως εξήγηση, όμως η διάκριση σε βάρος των Χριστιανών υπάρχει και ευλογως τροφοδοτεί την θεωρία συνωμοσίας. Τεράστιο λάθος λοιπόν, όπως και αυτά τα κλαψομούνικα του Τσιόδρα για τις "συμπαθείς ευπαθείς ομάδες". Μπουχτίσαμε. Πολλοί εξ αυτών ούτε ευπαθείς, ούτε συμπαθείς είναι αλλά φορείς μιας αντικοινωνική και μη αφομοιωσιμης υποκουλτούρας, που δεν σπάει ούτε με κομπρεσέρ.

Το Βελγιο με σχεδόν ίδιο πληθυσμό με μας έχει ξεπεράσει τις 6000 νεκρούς, εμείς δεν έχουμε φτάσει ούτε τους 200. Ως τώρα λοιπόν τεράστια επιτυχία και δεν μπορώ να ακούω θεωρίες. Γιατί λοιπόν εκεί στο Μαξίμου και σε κάποια υπουργεία κάνετε ό,τι μπορείτε για να "αρπάξετε την ήττα από τα σαγόνια της νίκης";

Εφαρμόστε αυστηρά για όλους τον νόμο, επιβάλλετε τα ίδια μέτρα, μην υπονομευετε τη νομιμοφροσύνη των Ελλήνων, πατήστε κάτω όποιον τα παραβαίνει, ανεξαρτήτως θρησκεύματος και καταγωγής και μην δειχνετε τόση σπουδή υπέρ της κάθε υποομαδας που γράφει εσάς και τα μέτρα στα τέτοια της. Καλά έκανε η Πρωτοψαλτη, αλλά ας γινόταν με τήρηση κάποιων μέτρων ασφαλείας και το ίδιο να γινόταν και με τον Επιτάφιο. Ένας μαλάκας, με την καλή έννοια, δεν υπάρχει εκεί μέσα να θυμίζει στους άλλους ποιος λαός ζει εδώ;

Ή δε σκατοψυχιά της Αριστεράς είναι προφανής. Χολή στάζει κάθε σχόλιο. Χλευάζουν και τώρα επενδύουν σε ενδεχόμενο νέο κύμα πανδημίας, μπας και τα τινάξουν τότε πολλοί Έλληνες, χάσει την μπάλα η κυβέρνηση και ξαναγινει έμμισθος σύμβουλος ο Καρανίκας. Τομάρια.

Φ.Κ.

ΥΓ. Προς γκρούπις του Ντόναλντ και ζηλωτές υβριστές του. Δεν έχουμε χάσει τον γάϊδαρο μας στην Ουάσινγκτον. Ενδιαφέρον έχουν όλα όσα συμβαίνουν στον κοσμο αλλά ας κοιτάξουμε το Έθνος και την χώρα μας. Είναι γελοίο να μαλωνετε για ξένα νιτερέσα και να επενδυετε όλες τις ελπίδες σε ξένους ηγέτες ή την αντιπολίτευση εναντίον τους, όταν αμφότεροι δεν δίνουν δεκάρα για μας. Πρώτα η Ελλάδα και οι Έλληνες.