Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Σκοτώθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της CIA σε αεροπλάνο που καταρρίφθηκε;

Μια σημαντική είδηση, που δεν απασχολεί τα media της δύσης, είναι ένα περίεργο ατύχημα (;) αμερικανικού κατασκοπευτικού αεροπλάνου στο Αφγανιστάν.
-Οι Ιρανοί ισχυρίζονται ότι ανάμεσα στους νεκρούς, είναι και ο Michael D’ Andrea, με το ψευδώνυμο ....
«Ayatollah Mike», κορυφαίο στέλεχος της cia. Ήταν ο εμπνευστής των μαζικών δολοφονιών στα τυφλά, «προς παραδειγματισμό», από drones, στο Αφγανιστάν. Το σχέδιο «signature drone strikes» είχε τηλογική: "μπορεί να μην ξέρουμε ποιούς σκοτώνουμε, αλλά αφού τους σκοτώνουμε σαν τρομοκράτες εμείς που είμαστε «αντιτρομοκράτες», θα θεωρούνται τρομοκράτες". Είναι/ήταν επίσης ο άνθρωπος που σκότωσε τον Ιρανό στρατάρχη Soleimani (https://ifpnews.com/murderer-of-soleimani-killed-in-us-plane-downing-in-afghanistan-sources)

-Οι Αμερικανοί είναι πολύ φειδωλοί σε δηλώσεις. Επιβεβαίωσαν μόνο το αεροπλάνο συνετρίβη (https://www.businessinsider.com/air-force-e11-crashes-in-eastern-afghanistan-taliban-takes-credit-2020-1?r=US&IR=T)

- Οι Ιρανοί ανέφεραν στις ειδήσεις τους, ότι ανάμεσα στους νεκρούς είναι ο Michael D’ Andrea και παρουσίασαν βίντεο για να "ντύσουν" την είδηση, στο οποίο βίντεο, ως Michael D’ Andrea παρουσίασαν έναν ηθοποιό από την ταινία "Zero dark thirty" (https://www.businessinsider.com/iran-image-zero-dark-thirty-actor-claim-cia-agent-death-2020-1). Αυτό λοιδωρείται από αμερικανικά ΜΜΕ.

-Διάφορα πρακτορεία ειδήσεων της Μέσης Ανατολής, ισχυρίζονται ότι "σύμφωνα με πληροφορίες μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας", ο «Ayatollah Mike» όντως είναι ανάμεσα στους νεκρούς.  (https://en.mehrnews.com/news/155056/CIA-s-Michael-D-Andrea-reportedly-killed-in-US-plane-downing)

-Εαν ο Michael D’ Andrea δεν σκοτώθηκε, υπάρχει πολύ απλός τρόπος διάψευσης: μια δημόσια εμφάνισή του. Μέχρι τώρα, η τύχη του αγνοείται.

Αυτά ξέρουμε μέχρι τώρα και ίσως δεν μάθουμε ποτέ περισσότερα.