Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Η ίδρυση πανεπιστημίων το μεγάλο στοίχημα του 90χρονου Σόρος

Και μαθαίνουμε ότι ο Soros, ο μπροστινός των Rothschild ... ετοιμάζεται να ανοίξει παντού "Πανεπιστήμια" πρακτόρων που κατόπιν θα σπρώχνονται στην εξουσία κάθε χώρας για να εξασφαλιστεί ο "Διαφωτισμός"... όπως αποκαλούν τα συμφέροντα των τοκογλύφων.
Το Πανεπιστήμιο που είχε ανοίξει ο Soros στην....
Ουγγαρία και μοίραζε Αμερικάνικα πτυχία δια της τηλεπάθειας ...έβαλε λουκέτο με νόμο του Orban ...και μετακόμισε στη Βιέννη.
Ο καημός να εξισωθούν τα κολλέγια με τα κρατικά Πανεπιστήμια ...θα σπρώξει μπόλικη πελατεία στα μαγαζιά του Soros. Θα πηγαίνουν να σπουδάζουν αυτά που βολεύουν τους τοκογλύφους , θα έχουν ίσα δικαιώματα για πρόσβαση σε Δημόσιες θέσεις και στο τέλος δεν θα μείνει καμία δημόσια υπηρεσία χωρίς εγκατεστημένο πράκτορα .
Το Σύστημα βλέπει μακριά.
Πολλοί στο Δημόσιο στις μέρες μας και πάλι υπηρετούν το Σύστημα αλλά το κάνουν μόνο με αντάλλαγμα ... με βολεμα κι εξυπηρετήσεις.
Η νέα γενιά που ετοιμάζουν οι τοκογλύφοι ...θα υπηρετεί το Σύστημα όπως οι θρησκευόμενοι τις θρησκείες τους...χωρίς ανταλλάγματα κι εκβιασμούς. Και οι επόμενες γενιές απλά θα εφαρμόζουν τους κανόνες όπως τους κληρονόμησαν χωρίς να τους αμφισβητούν . Εθιμοτυπικά...παραδοσιακά.
Άλλωστε ο άνθρωπος έχει μία απίστευτη εμμονή με το να διαιωνίζει παράλογα, ανούσια και γελοία έθιμα με την πεποίθηση ότι έτσι πρέπει να γίνεται...για κάποιον ανώτερο μεταφυσικό λόγο που δεν γνωρίζει κανείς.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ