Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Λαμία: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Καλά που δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατήγγειλε "τα μνημόνια των τοκογλύφων, που οδήγησαν σε 50.000 αυτοκτονίες". Θυμάστε τους σανοπωλητές που για ΟΛΕΣ τις αυτοκτονίες έλεγαν ότι "φταίνε τα μνημόνια που μας έφεραν οι Μερκελιστές"; Θυμάστε τι γινόταν σε κάθε αυτοκτονία; 
Αυτά, για να μην ξεχνάμε τους αδίστακτους λαϊκιστές* 
Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/1) στη Μακρακώμη Φθιώτιδας, όταν...
ένας 48χρονος φέρεται να σκότωσε με καραμπίνα την 50χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του μέσα σε μια λίμνη αίματος, από αστυνομικούς που έσπευσαν στην περιοχή, όταν έλαβαν κλήση από γείτονα που δεν τους είχε δει και ανησύχησε.



* Μην τολμήσει κανείς να πει "τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ σας πείραξαν και δεν σας πείραξαν τα μνημόνια που έφεραν οι άλλοι που κατέστρεφαν 40 χρόνια τον τόπο;" !!!!!
γιατί θα του απαντήσουμε : "μα βρε μαλάκα, κι αυτοί που σου πουλούσαν σανό, 2 μνημόνια έφεραν! Κι αυτοί προσκύνησαν τους τοκογλύφους! Κι αυτοί δεν διέγραψαν το χρέος ως επονείδιστο, επαχθές και απεχθές! Τα ξέχασες; Είσαι πάλι έτοιμος να συρθείς πίσω από κάθε πονηρό, επειδή καταγγέλλει τα καθάρματα; Αφού ο ίδιος είναι πιο κάθαρμα! Πότε θα το καταλάβεις;"