Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Μήνυμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην ΠτΔ Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Σήμερα ανακοίνωσαν στον Αλεξάντερ Βίννικ ότι του απαγορεύουν να καλεί οποιονδήποτε τηλεφωνικά εκτός από εμένα, τον Ρώσο συνήγορό του και τη γυναίκα του.
Μετά από λίγο του ανακοίνωσαν ότι ....
μπορεί να καλεί μόνο εμένα.
Μετά από λίγο του δήλωσαν ότι απαγορεύεται να τον καλώ εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος στο Νοσοκομείο.
Ο Αλεξάντερ βρίσκεται στην 33η ημέρα απεργίας πείνας.
Χθες εμποδίσθηκε η εξέτασή του από ιατρό που απέστειλε η Πρεσβεία της Ρωσίας.
Με κάθε τρόπο η Κυβέρνηση προσπαθεί να τον τρομοκρατήσει, να τον απελπίσει, να τον πανικοβάλει, σε μια στιγμή μεγάλης αγωνίας, ενώ η υγεία του έχει επιδεινωθεί.
Διακόπτουν τις επικοινωνίες του ώστε να γίνει τι; Να κάνουν τι;

Ένας άνθρωπος 30 μήνες έγκλειστος, χωρίς κατηγορία, στα όρια της ύπαρξης, που παλεύει με μόνο όπλο το σώμα του και τη ζωή του, υφίσταται και ψυχολογικό πόλεμο.

Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Χρυσοχοΐδη, είστε φοβεροί παλληκαράδες, που τα βάζετε με έναν άνθρωπο κρατούμενο, άρρωστο, εξουθενωμένο κι απελπισμένο

Κυρία Σακελλαροπούλου, είστε μεγάλη υπερασπίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που δεχθήκατε να εφορμήσετε στα δικαιώματα αυτού του ανθρώπου και να του στερήσετε όσα απολαμβάνει κάθε άνθρωπος, ακόμη κ τη δίκαιη δίκη, και αύριο θα σας ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η εξουθένωση, ο βασανισμός και η εξόντωση αυτού του ανθρώπου είναι έγκλημα.
Αυτοί που το διαπράττουν, αργά ή γρήγορα θα ελεγχθούν.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, Δικηγόρος, Πρόεδρος του κόμματος "Πλεύση Ελευθερίας"


Σημείωση makpress:  Για όσους δεν το γνωρίζουν: ο Ρώσος Αλεξάντερ Βίννικ, αλλιώς "Mr. Bitcoin", κρατείται στις ελληνικές φυλακές 30 μήνες, με βάση τέσσερα διεθνή αιτήματα έκδοσης (δύο από τη Ρωσία, ένα από τις ΗΠΑ και ένα από τη Γαλλία),  ως διαχειριστής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας BCT, μέσω της οποίας γίνονταν συναλλαγές με bitcoin. Η συνήθως πολύ ευαίσθητη ελληνική δικαιοσύνη και πολιτεία, που θεοποίησε τα "δικαιώματα" είναι πολύ σκληρή, στην περίπτωσή του, καθώς διέπραξε το θανάσιμο αμάρτημα, να ενοχλήσει το μηχανισμό της εξουσίας της "δύσης", που στηρίζεται στη νομισματική κυκλοφορία.

Ο ίδιος δήλωσε: «Φυλακίζομαι μόνο για την τεχνογνωσία μου που απειλεί την ηγεμονία των τραπεζών και του δολαρίου» πρόσθεσε προσθέτοντας ότι «το BCT είναι ανεξάρτητο από τις τράπεζες και τις κυβερνήσεις.»

Πολλοί "δυτικοί" έφτιαξαν παρόμοιες "καινοτομίες" μεταφοράς χρήματος, αλλά δεν δαιμονοποιήθηκαν, καθώς ενισχύουν το ρόλο των "δυτικών" τραπεζών.