Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Στο Μαξίμου η «αδελφότητα των προθύμων»!

Κακοί οιωνοί για τα εθνικά θέματα από τη σύσκεψη του Μητσοτάκη με τους οπαδούς του ενδοτισμού προς την Άγκυρα


Με γοργούς ρυθμούς φαίνεται ότι δρομολογείται, μέσω της διαδικασίας της Χάγης, η «συνθηκολόγηση» με την Τουρκία που συνεπάγεται τον ακρωτηριασμό της χώρας μας και την εγκατάλειψη των κόκκινων γραμμών για τα εθνικά μας συμφέροντα. Εκτός από τις δηλώσεις και τις προκλήσεις που εξελίσσονται στο προσκήνιο, με φόντο τη στάση της Τουρκίας, φουντώνουν και οι παρασκηνιακές διεργασίες που εντείνουν τις ανησυχίες για τις κυοφορούμενες συμφωνίες και μεθοδεύσεις ερήμην του ελληνικού λαού.

Μάλιστα, ύστερα από σειρά ύποπτων παρεμβάσεων εκ μέρους διάφορων παραγόντων το τελευταίο διάστημα για την «αναγκαιότητα» της προσφυγής στο Δικαστήριο της Χάγης, σημειώθηκε μία άκρως σημαντική εξέλιξη και σε κορυφαίο κυβερνητικό επίπεδο. Την περασμένη Τρίτη ο Κ. Μητσοτάκης συγκάλεσε στο Μαξίμου μυστική σύσκεψη για την αντιμετώπιση των ελληνοτουρκικών σχέσεων...

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα «Εστία», η οποία αποκάλυψε χθες την πραγματοποίηση της σύσκεψης, ο πρωθυπουργός «ρωτούσε και άκουγε κατά βάσιν. Δεν τοποθετείτο». Από τη σύνθεση της σύσκεψης προκύπτει όμως ότι μετείχαν «μόνο ρεαλιστές», εκείνοι οι οποίοι δηλαδή υποστηρίζουν τη γραμμή του συμβιβασμού και της ενδοτικότητας απέναντι στην Τουρκία και προέρχονται κατά βάση από το φυτώριο του Κ. Σημίτη, ο οποίος ήδη βαρύνεται ιστορικά με την προδοσία των Ιμίων!

http://www.dimokratianews.gr/content/103554/sto-maximoy-i-adelfotita-ton-prothymon