Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Ανακάλεσε ο Θ. Καράογλου, έληξε η διαμάχη με Στέλιο Παππά (ΟΑΣΘ)

Με την έγγραφη ανάκληση στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης των όσων είχε δηλώσει περί κακοδιαχείρισης και διαφθοράς στον ΟΑΣΘ το διάστημα που στη διοίκηση βρισκόταν ο Στέλιος Παππάς ως πρόεδρος του Οργανισμού, μπήκε ....
τέλος στην δικαστική διαμάχη του ΥΜΑΘ Θόδωρου Καράογλου με τους τότε διοικούντες τον ΟΑΣΘ.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης) σε συνέντευξή του στην «Μακεδονία της Κυριακής» είχε πει μεταξύ άλλων πως κατά την περίοδο Παππά στο τιμόνι του ΟΑΣΘ, όταν δηλαδή ο Οργανισμός πέρασε στα χέρια του δημοσίου και ξεκίνησε η εκκαθάριση εν λειτουργία, υπήρξε κακοδιαχείριση και διαφθορά, κάτι που προκάλεσε την οργή των τότε επικεφαλής, οι οποίοι προσέφυγαν στη δικαιοσύνη εναντίον του ΥΜΑΘ.

Την ημέρα της εκδίκασης της αγωγής του κ. Παππά και του κ. Παναγιωτίδη (πρώην διευθύνοντος συμβούλου του ΟΑΣΘ), ο κ. Καράογλου απέστειλε έγγραφο με το οποίο ανακαλούσε τις δηλώσεις του αυτές, κάτι που ικανοποίησε τους ενάγοντες.

Συγκεκριμένα, στην έγγραφη δήλωση του κ. Καράογλου αναφερόταν μεταξύ άλλων «Διευκρινίζω ότι η συνέντευξή μου αφορούσε το χρόνιο και γενικότερου κοινού ενδιαφέροντος πρόβλημα των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης που ταλανίζει καθημερινά τους συμπολίτες μας, χωρίς να στοχεύω στην επίμαχη περικοπή της να προσβάλλω προσωπικά τον κ. Παππά και τον κ. Παναγιωτίδη, στην θεσμική ιδιότητα των οποίων αναφέρθηκα και τους οποίους προσωπικά σέβομαι και υπολείπτομαι.

Συγκεκριμένα, ανακαλώ τα περί κακοδιαχείρισης και διαφθοράς στον ΟΑΣΘ κατά το διάστημα που οι ως άνω μετείχαν στην διοίκηση του, κατά την περίοδο που ο ΟΑΣΘ περιήλθε στο Ελληνικό Δημόσιο και τέθηκε σε εκκαθάριση εν λειτουργία» καταλήγει η δήλωση του.

Πηγή: https://www.makthes.gr/titloi-teloys-sti-dikastiki-diamachi-karaogloy-dioikisis-pappa-ston-oasth-255233

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019