Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Χρυσοχοϊδης: "Γόνοι επωνύμων στις καταλήψεις, με υψηλή προστασία από δικαστές"

Ωραία δημοκρατία, ωραία "δικαιοσύνη" και ωραία ισότητα έχουμε στον σκουπιδότοπο του πλανήτη! Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, καταγγέλει ότι οι μπαχαλάκηδες είναι γόνοι εύπορων οικογενειών και...
για αυτό δεν καταδικάζονται! "Γίνονται παρεμβάσεις" λέει ο υπουργός! Και γιατί τις ανέχεστε;
Υπάρχει δηλαδή εγκληματική συμμορία πλουσίων και δικαστών, που εξασφαλίζει ατιμωρησία των "γόνων";
Τι μπανανία είναι αυτή που ζούμε; Ωχριά η Κολομβία, η μαφία, η καμόρα, η γιακούζα! Παντού τα "τζάκια" αλληλοπροστατεύονται σ' αυτή τη μπανανία! Οι "επώνυμοι" και ο μαλάκας λαουτζίκος!
Και κάποιοι απ΄το λαουτζίκο είναι περήφανοι που είναι Έλληνες και ανησυχούν μήπως μας μολύνουν οι μετανάστες!!! Τη χώρα που η αδικία, η ανισότητα και οι διακρίσεις ανάλογα με το πορτοφόλι του μπαμπά, είναι στο DNA της! 


Η ΕΙΔΗΣΗ

Θέμα προστασίας κάποιων γόνων επωνύμων που μετέχουν στις καταλήψεις έθεσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στην τηλεοπτική εποχή 10 της ΕΡΤ σημειώνοντας πως για τις καταλήψεις «υπάρχει σιωπή μάλιστα επιτηδευμένη για να μην δυσαρεστηθούν ορισμένοι οι οποίοι είναι πολύ κοντά τους, και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση κάποιοι επώνυμοι να καταδικαστούν».

«Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι διαπράττουν αδικήματα και για αυτούς κατά κάποιο τρόπο υπάρχει ασυλία και δεν υπάρχει καταδίκη» συνέχισε ο υπουργός αναφέροντας ότι υπάρχουν πολλά παιδιά εύπορων οικογενειών για τα οποία γίνονται παρεμβάσεις και την ίδια στιγμή κάτω από την ασπίδα που δέχεται τους τσιμεντόλιθους «είναι ο ανώνυμος αστυνομικός των 800 ευρώ», είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Εδώ υπάρχει το δικαίωμα του τσιμεντόλιθου» συνέχισε προσθέτοντας ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. «Ο αστυνομικός δεν μπορεί να δολοφονηθεί ή να σκοτωθεί» ενώ σε ό,τι αφορά τη διαδικασία που ακολουθείται στη δικαιοσύνη σημείωσε πως «Ο εισαγγελέας είχε το δικαίωμα να αξιοποιήσει και το τηλεοπτικό υλικό» δίνοντας ουσιαστικά απάντηση στις αναφορές πως τα διαβιβαστικά της ΕΛΑΣ δεν περιείχαν υλικό για διώξεις με μεγαλύτερες ποινές

Μάλιστα αποκάλυψε ότι στο εξής οι αστυνομικές επιχειρήσεις θα διεξάγονται παρουσία καμερών που θα καταγραφούν τη διαδικασία που ακολουθείται και τον τρόπο που ενεργεί η ΕΛΑΣ. Δεν παρέλειψε πάντως να επισημάνει την αφωνία της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «περιμένω από την αντιπολίτευση μια καταγγελία για τους τσιμεντόλιθους»

https://www.protagon.gr/epikairotita/xrysoxo%ce%90dis-gonoi-epwnymwn-stis-katalipseis-me-ypsili-prostasia-44341978590