Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Πάνε οι παλιές ηρωικές εποχές που "αναγνωρίζαμε την Παλαιστίνη"

Συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Παλαιστίνης με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης στην Αθήνα, κ. Marwan Emile Toubassi, είχε ....
αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Παλαιστίνης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρό της κ. Ιωάννη Καλλιάνο, τον Αντιπρόεδρο κ. Θεόδωρο Δρίτσα, τη Γραμματέα κυρία Σοφία Σακοράφα και το μέλος της κ. Κλέωνα Γρηγοριάδη.

Κατά την εθιμοτυπική συνάντηση επιβεβαιώθηκαν οι ιστορικά άριστες σχέσεις Ελλάδας-Παλαιστίνης, συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα και εξετάσθηκαν τρόποι ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν, επίσης, να ξανασυναντηθούν στο άμεσο μέλλον προκειμένου να εξετάσουν με λεπτομερέστερο τρόπο θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

...........
Αυτά σήμερα. Μετρημένα, χωρίς λεονταρισμούς του παρελθόντος όπως "η πρώτη μας ενέργεια θα είναι η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους".

Αααααχχχχχ.....πού είναι εκείνες οι ηρωικές εποχές της αριστερής λεβεντομαλακίας, τότε που όλος ο ΣΥΡΙΖΑ (από την αντιπολίτευση βεβαίως) ούρλιαζε "Πότε επιτέλους θα αναγνωρίσετε την Παλαιστίνη ρε βρωμοδεξιοί;" (http://www.avgi.gr/article/10842/5575228/bouleutes-syriza-tha-anagnorisei-e-kybernese-to-kratos-tes-palaistines-#)

Μετά, ήρθε το αγγούρι στο αριστερό κωλαράκι, μπήκαν με φόρα οι επαναστάτες να αναγνωρίσουν τους αδερφούς τους Παλαιστίνιους όπως ονειρεύονταν όταν ήταν στο 3% , του ΄πε του Αλέξη ο Αμερικανός πρέσβης "είσαι σίγουρος ρε αγόρι μου ότι θες να θυμώσεις τους εβραίους;" κι ο Αλέξης κατάπιε ...με μιας !!! (χλατς! γλουπ!) την αναγνώριση κι ακόμη κάνει "γλου γλου" ο επαναστάτης, ο αριστερός, ο προοδευτικός (ε, καλά, έκανε και μερικά διαλείμματα στο ενδιάμεσο για ...να γλείψει τον Νετανιάχου, τον "δολοφόνο" όπως τον αποκαλούσαν οι προοδευτικοί, αριστεροί, και λοιποί γραφικοί, όταν ήταν στην απέξω).
Γλου γλου σύντροφοι! Συνεχίστε τις γαργάρες και μη μιλάτε !
Γλου γλου και γαργάρες 
φαφλατάδες Τσεγκεβάρες