Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Ιστοσελίδα προσφύγων έγραψε για δυό αυτοκτονίες στο Κιλκίς

Τα ΜΜΕ του Κιλκίς πάντως, δεν γνωρίζουν τίποτε, απλώς αναμεταδίδουν το δημοσίευμα από το facebook, σύμφωνα με το οποίο:


Σύμφωνα με ανάρτηση στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης από το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων (Greek Forum of Refugees) στο ξενοδοχείο «Θεά Δημητρα» της περιοχής των Μουριών, όπου φιλοξενούνται 300 πρόσφυγες, δύο νέοι άνδρες ηλικίας περίπου τριάντα ετών και προέρχονταν από το Ιράκ και το Αφγανιστάν αντίστοιχα αυτοκτόνησαν, ο ένας ανήμερα Χριστουγέννων, και ο άλλος σήμερα Πέμπτη 26.12.19.

Ο πρώτος, ήταν Αφγανικής καταγωγής, πατέρας δύο παιδιών, 32 – 33 ετών, ο οποίος βρέθηκε σε μία γέφυρα κρεμασμένος, λίγο έξω από τον οικισμό του Σ.Σ. Μουριών.

Ο δεύτερος Ιρακινής καταγωγής, κοντά στα 30 χρονών, βρέθηκε κρεμασμένος στο διάδρομο του ξενοδοχείου από το συγκάτοικό του, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Η αστυνομία, έχει περισυλλέξει, ήδη, τα πτώματα των δύο νέων ανθρώπων και ερευνά τα αίτια των τραγικών συμβάντων, που συγκλόνισαν την μικρή κοινωνία των Μουριών.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων:

«Οδυνηρές ειδήσεις από το Κιλκίς και την περιοχή των Μουριών. Σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου φιλοξενούνται 350 – 400 πρόσφυγες, δύο νέοι άνδρες αυτοκτόνησαν, ο ένας χθες κι ο άλλος σήμερα.

Ο πρώτος, Αφγανικής καταγωγής, πατέρας δύο παιδιών, 32 – 33 ετών, βρέθηκε σε μία γέφυρα κρεμασμένος, έξω από το ξενοδοχείο. Ο δεύτερος άνθρωπος, Ιρακινής καταγωγής, κοντά στα 30 χρονών, βρέθηκε κρεμασμένος στο διάδρομο του ξενοδοχείου από το συγκάτοικό του, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει περισυλλέξει, ήδη, τα πτώματα των δύο ανθρώπων».
http://maxitis.gr/aytoktonisan-dyo-nearoi-prosfyges-%cf%84hea-dimitra-mourion/