Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Φευ, μοιράζουν το 'πλεόνασμα' !

ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Μάλιστα, και αυτοί οι άνεργοι που δεν έχουν επαρκές εισόδημα, όχι για το όριο φτώχειας αλλα ούτε για ....
το όριο των 2000 ευρώ του κεα, και συνεπώς ούτε σύζυγο μπορούν να έχουν και ακόμη 'συνεπεστέρως' ούτε παιδί έχουν τι απέγιναν; Εξαφανίστηκαν; Γιατί δεν υπάρχουν στην λιστα αποδοχής; Δεν 'Υπἀρχουν λεφτά' ; Και γιατί όμως 'Λεφτά υπάρχουν ' από το πλέονασμα για την 'προσφυγιά' ; Εχει κρατηθεί ένα σεβαστό ποσό από το 'πλεόνασμα', για να θρεψουν τους ταλαίπουρους νεο-επενδυτές, πο''λεγε και ένας συριζαϊκός υπουργός, και τους περιξ αυτών παρασιτοφάγους.

Τεσσσερα παιδιά, πλην αλβανών ελληνοποιημένων, μουσουλμανων και αθιγγανων, ποιοί άλλοι έχουν; Αυτοί είναι η πρώτη κατηγορία στην μοιρασιά, κάτι σαν την πρώτη θέση στα καράβια και τραίνα.

Χρησιμοποιούν τα γραβατωμένα αληταριά της τωρινής εξουσίας το δανεισμένο απο το διεθνές χετζιτικο κεφάλαιο χρήμα που επιστρεφεται στην ααδε, για να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους να προσελκύσουν τους κατα παράδοση πια ψηφοφόρους των μη γραβατωμένων αληταριών.

Οστις δεν έχει μια αξιόλογη περιουσία και σχεδόν ανύπαρκτο εισόδημα θα έπρεπε, αναλόγως των εξηρτημένων οικογενειακών βαρών του, να μοιραστεί μέρος αυτού του δήθεν 'πλεονάσματος.

Εν πάση τη περιπτώσει, πως όμως είναι δυνατόν να έχεις πλεόνασμα , όταν το δανεισμένο χρήμα πληθαίνει και αυξάνει καργιολια της 'απλής δημοκρατίας', επι το ουσιαστικότερον τυραννικής κομματοκρατίας των γραικύλων;

Και αν κοιτάξω τον κάτωθι πίνακα δημοσίου χρέους, δεν ημπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να αναφωνήσω 'που 'σαι Γιώργο Παπαδόπουλε, πού 'χες την αξιοπρέπεια να ψοφήσεις στην φυλακή με καρκίνο, παρά να δεχθείς το της αποφυλάκισης έλεος'. Είχε την αιδώ εκείνος ο αχρείος (την αιδώ που ματαίως αναζητεί εις τα καργιολια της ''απλής δημοκρατίας' ο Σωτος) . Αλλα θα με ρωτήσεις κατακαημένε ραγιά, υπήρχε τότε 'πλεόνασμα' απο χρέη στο 190 % του αεπ για να μοιραστεί στους ανύπαρκτους ψηφοφόρους; Οχι βεβαια, τοτε το χρέος ήταν στα 13% και ο καθένας, κουτσα-στραβά είχε και μια δουλίτσα να μπορεί να έχει το πινακιο φακής κατ' ελάχιστο.

Αντε λοιπόν, με το καλό ενός ανεξήθρησκου θεού, να επιταχυνθεί αυτή η διαδικασία ελληνοποίησης των 'προσφύγων' επενδυτών για να έχουν όλες οι οικογένειες πἐντε-δέκα παιδιά να γλυτώσουνε και οι αγαστοι της απλης δημοκρατίας τύραννοι από τους αλγόριθμους μοιρασιάς του ΄πλεονάσματος'. Ολοι τότε θα έχουν δικαίωμα στην μοιρασια του ανύπαρκτου πλεονάσματος. Ολοι θα ανήκουν στη πρώτη κατηγορία, ελιτ κλαση, των δικαιούχων. Ητοι όλοι θα ειναι 'πολυμελής οικογένεια' ανευ εισοδήματος (ανευ ικανότητος παραγωγής πλουτου δια εργασίας δηλαδής).

Αμεν.

τασος,
τακτικός αναγνώστης και μη γραμματιζούμενος.