Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Παλικαρίσιος Ολυμπιακός, πήρε το Χ από τον μεγάλο ΠΑΟΚ

Παλικαρίσιο "Χ" πήρε ο Ολυμπιακός, που βρέθηκε μάλιστα να χάνει σχετικά νωρίς από τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του, πραγματικά λιοντάρια, απέδειξαν ότι μπορούν να δημιουργήσουν ασφυκτική πίεση, ακόμη και σε θεωρητικά πολύ καλύτερες ομάδες. Θα μπορούσε μάλιστα, να...
ήταν πιο τυχερός ο Ολυμπιακός, να σημειώσει μια ιστορική νίκη, απέναντι σε έναν τέτοιο μεγάλο αντίπαλο που έχει να χάσει ....αιώνες και προκαλεί δέος σε κάθε ελληνική ομάδα.


Στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης

Ο Ολυμπιακός ήθελε πολύ το παιχνίδι με τον Πρωταθλητή ΠΑΟΚ και σίγουρα το 1-1 δεν άφησε ικανοποιημένο τον Βαγγέλη Μαρινάκη που μετά το τελευταίο σφύριγμα κατέβηκε στα αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι με τον Πρωταθλητή ΠΑΟΚ το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1. Το αποτέλεσμα αυτό σίγουρα δεν ικανοποιεί τους «ερυθρόλευκους» που ήθελαν μόνο τη νίκη απέναντι στον πρωταθλητή ώστε να μείνουν και πάλι μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ισοπαλία αυτή φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας του και μίλησε σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο.