Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Ρε πού φτάσαμε... "Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει γη και ύδωρ στο ΝΑΤΟ"

Ποιός σύντροφος να φανταζόταν τις ηρωικές εποχές του 3% ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα γινόταν γιουσουφάκι του ΝΑΤΟ και.....
των Αμερικανών;
Αυτά περίπου λέει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του ΠΑΜΕ, που διανέμει επιστολή φαντάρων στην οποία μεταξύ άλλων, λένε:


"Από στρατόπεδα του Έβρου και της Θράκης εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας γιατί οι ΝΑΤΟικοί ξαναπερνούν από την Ελλάδα επιστρέφοντας από τη Ρουμανία, όπου ασκήθηκαν στα νέα σχέδια του ΝΑΤΟ για επεμβάσεις και πολέμους ενάντια στους λαούς. Μετά το τέλος της ΝΑΤΟικής άσκησης "Noble Jump", η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει ήδη συμφωνήσει να τους διευκολύνει δίνοντας "γην και ύδωρ".
Είναι πρόκληση για τα στρατευμένα παιδιά του ελληνικού λαού, ειδικά μετά από τις αντιδράσεις στρατιωτών και λαϊκού κινήματος που επί 20 μέρες τώρα με ανακοινώσεις, διαδηλώσεις, με αναφορές και επιστολές απ' όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, διατρανώνουν την αντίθεσή τους στο ΝΑΤΟ.
Δεν είμαστε βοηθητικό προσωπικό στα στρατεύματα του ΝΑΤΟ.
Διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στη χρήση από τα ΝΑΤΟικά στρατεύματα λιμανιών, αεροδρομίων, δρόμων, στρατοπέδων και άλλων υποδομών της πατρίδας μας.
Να μην πατήσουν το πόδι τους στο έδαφος της πατρίδας μας. Είναι ανεπιθύμητοι."



Γελοιοποιήθηκαν όλα τα επαναστατικά οράματα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς

Ακριβώς αυτά έλεγε η "νεολαία Συν (και αργότερα ΣΥΡΙΖΑ)", πριν από 5-10 χρόνια, μέχρι που πήρε την κουτάλα. Μόλις πήρε την κουτάλα και μπουκώθηκε, άφησε την "επανάσταση ενάντια στον ιμπεριαλισμό" (που οδηγεί πιθανώς στην απώλεια της εξουσίας) και έγινε συστημικότερη του πιο αστικού κόμματος της υφηλίου.
Η επανάσταση να περιμένει, τώρα τρώμε κι όταν τρώμε δεν μιλάμε.