Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Ισως και σήμερα ο προπονητής στον ΠΑΟΚ

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, επέστρεψε χθες στην Ελλάδα από το εξωτερικό, όπου...
είχε βρεθεί για να έχει επαφές για τον επόμενο προπονητή της ομάδας του.

Ο Σλοβάκος παράγοντας μίλησε με εκπροσώπους υποψηφίων τεχνικών στη Ρώμη, ενώ ενδέχεται να τα είπε και με κάποιον ή κάποιους εκ των κόουτς.

Επίσης, όπως λένε κάποιες πληροφορίες ένας από τους προπονητές με τους οποίους συζήτησε (αλλά δεν τα βρήκε, διότι υπήρξε διαφορά στο οικονομικό) ήταν νεαρός Ιταλός που παλαιότερα εργάστηκε σε καλή ομάδα της Serie A.

Επίσης, όπως προκύπτει ο Μίχελ ακύρωσε την επαφή με τον τεχνικό της Μποαβίστα, Μιγκέλ Λεάλ. Στην Πορτογαλία έγραψαν ότι ο Σλοβάκος είχε συνάντηση με ανθρώπους της πορτογαλικής ομάδας για τον 52χρονο κόουτς αλλά από τον «Δικέφαλο του βορρά» τόνιζαν πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Πλέον ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, είναι αυτός που θα αποφασίσει σε ποιον προπονητή θα δοθούν τα ηνία της ομάδας του και μάλιστα υπάρχει ενδεχόμενο να ξεκαθαρίσει το θέμα ακόμη και σήμερα.

Επίσης, ο ομογενής επιχειρηματίας, που σήμερα αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, φέρεται να έχει προγραμματίσει και συνάντηση με τον υποψήφιο που έχει επιλεγεί για να προχωρήσει την υπόθεσή του.

Να σημειωθεί, ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η περίπτωση που έχει προκριθεί από την εντός συνόρων αγορά για τον πάγκο του ΠΑΟΚ.