Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Σάλος με δήλωση του Κ. Καζάκου "όσοι μεταναστεύουν είναι προδότες" !!!

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του ηθοποιού και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Κώστα Καζάκου για τους....
χιλιάδες νέους Έλληνες που έχουν φύγει στο εξωτερικό αναζητώντας μία καλύτερη τύχη.

Ο Κώστας Καζάκος χαρακτήρισε τους νέους και τις νέες αυτές ως προδότες επειδή δεν μένουν στον τόπο τους να τον στηρίξουν.
«Ό,τι θέλει ο νέος, ό,τι επιθυμεί, δηλαδή δουλειά, σπίτι, οικογένεια πρέπει να τα παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του» δήλωσε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.
«Αλλιώς είναι ξένος. Έφυγαν και πάνε και δουλεύουν για τις ξένες χώρες. Και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία προδοσία» , πρόσθεσε.
Η δήλωση αυτή έχει γίνει θέμα συζήτησης στα social media με τους περισσότερους να επικρίνουν τον Κώστα Καζάκο.

...
αυτά τα επιφανειακά αναφέρει το enikos (ε, πού μπορεί να γράψει κάτι πέρα από επιφανειακό το enikos;).

Όμως το θέμα έχει πολύ ζουμί !

Αντι να του γράφουν μαλακίες, θα έπρεπε να τον ρωτήσουν απλά:
Δηλαδή κύριε Καζάκο, οι Αλβανοί που έρχονται εδώ, κατά εκατοντάδες χιλιάδες αντί "να παλέψουν και να αγωνιστούν στον τόπο τους" είναι "προδότες"; Μα αυτά τα λένε οι ...ακροδεξιοί! Αυτοί λένε προδότες τους Σύριους λιποτάκτες !
Είναι βλακωδώς επιφανειακό να απομονώνει κανείς όσα είπε ο κομμουνιστής Καζάκος, στους Έλληνες μονο. Με τους άλλους μετανάστες; Μα εσύ ρε Καζάκο είσαι εξ ορισμού διεθνιστής !!!!

Το θέμα είναι πάρα πολύ δυνατό, επειδή αποδομεί τον διεθνισμό των κομμουνιστών ! Είναι διεθνιστές, αλλά μόλις η κουβέντα φτάνει στους Έλληνες, βαφτίζουν τους Έλληνες μετανάστες που πάνε σε άλλες χώρες, "προδότες" , ενω αν του ζητήσουμε να τοποθετηθεί, όχι για τους μετανάστες που φεύγουν, αλλά για τους μετανάστες που έρχονται, θα φανεί η γύμνια και αυτής της ιδεολογίας !
Όπως γίνεται π.χ. με τον εθνικισμό. Καταδικάζουν τον εθνικισμό, αλλά ...μόνο των Ελλήνων. Όταν τους λες για τον παλαβό εθνικισμό των Σκοπιανών π.χ. ξεροκαταπίνουν.

Έχουν αυτά που λέτε κ.Καζάκο, εφαρμογή και στους μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα;