Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Ωραία έκθεση ζωγραφικής εγκαινιάζεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη


ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 8μμ
Έκθεση ζωγραφικής «Επαγγέλματα, χθες και σήμερα»
του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης & Βόρειας Ελλάδας
στο ....
Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς


Εγκαινιάζεται, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, στις 8.00 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη, η έκθεση ζωγραφικής «Επαγγέλματα, χθες και σήμερα», του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Βόρειας Ελλάδας.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Βορ. Ελλάδας κ. Περικλής Μπαλάφας: "Ουσιαστικά είναι μια αναφορά στα παλιά επαγγέλματα. Κάποια από αυτά έχουν μια συνεχή, συνεπή, αλλά και αταλάντευτη πορεία μέσα στον χρόνο. Πολλά όμως, από αυτά, πέρασαν στην ιστορία. Η έκθεση αυτή, μας δίνει τη δυνατότητα να ζωντανέψουμε έναν αλλιώτικο κόσμο. Έναν κόσμο που έζησε και δημιούργησε πολιτισμό σ΄αυτόν εδώ τον τόπο, μέσα από αυτά τα επαγγέλματα, γράφοντας μια συναρπαστική ιστορία στο εγγύτερο και απώτερο χθες. Να ζωντανέψουμε έναν κόσμο με μιαν άλλη αντίληψη και κύρια με μιαν άλλη φιλοσοφία για τον άνθρωπο και την ζωή. Και το πιο ουσιώδες ίσως γι΄αυτόν τον κόσμο, ήταν πως το επάγγελμα δεν ήταν μόνο μέσο επιβίωσης, ήταν τρόπος ζωής, τρόπος επαφής και επικοινωνίας, τρόπος έκφρασης, αλλά και μέσον προσφοράς στον πολιτισμό".

Διάρκεια έκθεσης: 7 έως 16 Ιουνίου 2017
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10:00 – 18:30 & Σάββατο 11:00 - 14:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, Κατούνη 12-14 Λαδάδικα, 54625 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 385651, 385661.


Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.