Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Τους εκανε πάλι άνω-κάτω ο Βασίλης Λεβέντης

Ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε ότι πρότεινε στον πρωθυπουργό....
την δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης. «Θα ήταν γενναίο να φτιάξετε μία κυβέρνηση που να είναι μέσα και η ΝΔ για να κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προσθέτοντας: «Οι παλιότεροι ηγέτες της αριστεράς, χάρη της συναίνεσης κάνανε γενναίες υποχωρήσεις» και αναφερόμενος στον πρωθυπουργό είπε:« Του πρότεινα να το σκεφτεί. Δύο δρόμους έχει ο κ. Τσίπρας ή να πάει μόνος του ή να φτιαχτεί μία κυβέρνηση οικουμενική για να βοηθήσει να βγει η χώρα από την κρίση. Αλλά ο κ. Τσίπρας μου είπε ότι θα προχωρήσει μόνος του».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε άμεσα και διέψευσε ότι υπάρχει περίπτωση να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ και το ίδιο έπραξε και η ΝΔ, όπως είναι φυσικό, αφού οι δημοσκοπήσεις τη δείχνουν πολύ μπροστά και η οικογένεια του προέδρου της, έχει πλέον -μαζί με τον συνδαιτυμόνα της εφοπλιστή και άλλους συνεργάτες της- τον έλεγχο όλων σχεδόν των συστημικών ΜΜΕ της χώρας.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.