Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Δίνει και η ΝΔ το δικαίωμα στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για ...δούλεμα!

Του Δημήτρη Μαρκόπουλου

 Το πολιτικό άγχος είναι κακός σύμβουλος. Πολύ περισσότερο όταν δεν γνωρίζεις πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις.
Στον «μεζέ» λοιπόν μαθαίνουμε πως έχει πάρει η κυβέρνηση την
τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και εκ Σερρών ορμώμενη Φωτεινή Αραμπατζή, καθώς τόσο στον αγροτικό τομέα δεν πιέζει τον αρμόδιο υπουργό Β. Αποστόλου, ενώ και στις άλλες παρεμβάσεις της παρουσιάζεται απρόσεκτη.
 Τελευταίο κρούσμα ήταν η χθεσινή ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη για την αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος πως τα ΕΛΤΑ δεν καταβάλουν τις εισπράξεις που κάνουν για λογαριασμό της ΔΕΗ στην τελευταία.
 Στη βιασύνη της λοιπόν να καταδείξει τον πρώτο σε σταυρούς στις Σέρρες κι εσωκομματικό της αντίπαλο Κώστα Καραμανλή ως «αμελή» τομεάρχη Μεταφορών και Υποδομών (σ.σ. αν και ο κ. Καραμανλής δεν είναι αρμόδιος για τις επικοινωνίες και τα ΕΛΤΑ), έσπευσε η κα. Αραμπατζή να καταθέσει ερώτηση για το θέμα αγνοώντας όμως ότι τόσο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, όσο και η αρμόδια τομεάρχης Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου είχαν σηκώσει το θέμα με δημόσιες τοποθετήσεις και κοινοβουλευτικό έλεγχο.
 Άρα ήλθε τρίτη και ...καταϊδρωμένη.
 Αφού όμως δεν ήξερε και δεν ρώτησε, η κα. Αραμπατζή αγνοώντας την ερώτηση ενός πολιτικού της προϊσταμένου και μιας συναδέλφου της τομεάρχη και βουλευτή αφού αρχικά υπέπεσε σε ένα πολιτικό της unfair, έκανε και δεύτερη μεγαλύτερη γκάφα, παρέχοντας στον ΣΥΡΙΖΑ το δικαίωμα να την πάρει στο ...ψιλό.
 Κι αυτό διότι κατέθεσε ερώτηση για τα ΕΛΤΑ προς αναρμόδιο υπουργό.
Την κατέθεσε δηλαδή προς τον κ. Χρήστο Σπίρτζη όταν είναι γνωστό πως αρμόδιος υπουργός για τα ΕΛΤΑ και τις Επικοινωνίες μετά τον ανασχηματισμό είναι ο Νίκος Παππάς.
Όμως και στο κόμμα της ΝΔ οφείλουν να είναι προσεκτικότεροι.
Γιατί όσο κι αν οι προσωπικές έως και πολύ προσωπικές γνωριμίες παίζουν το ρόλο τους, δεν θα πρέπει αυτές να υπερβαίνουν κάποια όρια σοβαρότητας.

http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/ellada/324980-gkafa-arampatzi-mperdepse-tous-armodious-ipourgous-gia-ta-themata-ton-elta#.WTkjDByRKo8.facebook

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.