Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Τώρα "θυμήθηκε" ο γιατρός ότι σκότωσε την άτυχη Ντιάνα. Κρεμάστε τον !

Εξαφάνισε το πτώμα ως πεπειραμένος κακοποιός, αδιαφορώντας για την αγωνία των παιδιών της που...
δεν θα ήξεραν τι απέγινε η μάνα τους, παραπλανούσε τις αρχές, λέγοντας αρχικά ότι δεν είδε την κοπέλα και στη συνέχεια ρίχνοντας το βάρος στον σύζυγό (!) της Ντιάνας κι όταν κατάλαβε ότι τα στοιχεία είναι συντριπτικά εναντίον του, το γύρισε το κλαρίνο και λέει ότι τρομοκρατήθηκε και θέλει να ζητήσει συγνώμη.

Γιατρέ είσαι μεγάλο κάθαρμα ! Κρεμάλα μόνο σου αξίζει. Αν δεν υπήρχαν τα πειστήρια, ακόμη θα το ΄παιζες ανήξερος και η οικογένεια θα τρελαινόταν από την αγωνία. Θα ΄θελες αν έκανες παιδιά, να ζούσες κάτι τέτοιο με ένα παιδί σου;


Γιατρέ, είσαι μεγάλο κάθαρμα. Και πολύ πονηρούλης. Εξάνλτησες όλα τα περιθώρια για να τη σκαπουλάρεις. Κρεμάλα μόνο σου αξίζει. Είσαι η ντροπή της ιατρικής. Κανένα ελαφρυντικό. Ούτε "ιατρικό λάθος" υπάρχει, ούτε ατύχημα. Μόνο ο κωλοχαρακτήρας σου, που δεν θέλησε να αναλάβει την ευθύνη. Ούτε ο πρώτος γιατρός είσαι, ούτε ο τελευταίος που του μένει ασθενής στα χέρια. Τα ΄χει αυτά η ιατρική. Αλλά κανείς άλλος δεν έβαλε το πτώμα σε σκουπιδοσακούλες και το πέταξε στη θάλασσα, αδιαφορώντας για την τεράστια αγωνία που προκαλεί το να μην ξέρει μια μανα πού είναι το παιδί της και τα 3 παιδιά της πού είναι η μάνα τους.

Εσύ είσαι τέτοιος κουτοπόνηρος κωλοχαρακτήρας, που αν σκότωνες κάποιον πεζό με το αμάξι σου σε τροχαίο, θα κοιτούσες τριγύρω να δεις αν υπάρχουν μάρτυρες κι αν δεν υπήρχε κανείς, θα τον φόρτωνες στο πορτ-μπαγκάζ και θα τον πετούσες στη θάλασσα. 

Κάποτε θα βγεις από τη φυλακή, αλλά ο κόσμος θα θυμάται την πρωτοφανή γαϊδουριά σου. Είσαι το όνειδος του ανθρώπινου είδους. Και σαν κωλοχαρακτήρας που είσαι, θα υποκρίνεσαι ότι "σάστισες από το φόβο και δεν ήξερες τι έκανες". Το αμάξι όμως σε έκοψε να το πλύνεις δυό φορές. Να φύγεις στην Αθήνα σε έκοψε. Να φορτώσεις το πτώμα στο καρότσι με τα άπλυτα σε έκοψε. Να το φορτώσεις από μέρος που δεν πιάνουν οι κάμερες σε έκοψε. Μια χαρά δούλευε το πονηρό μυαλουδάκι σου, για να τη σκαπουλάρεις.