Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Καρκίνος διαγνώστηκε στον Σταύρο Θεοδωράκη

Στο Θεραπευτήριο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ εισήχθη την Τρίτη, 13.06.2017, ο επικεφαλής ....
του πολιτικού κόμματος ΠΟΤΑΜΙ, Σταύρος Θεοδωράκης, προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένη ουρολογική επέμβαση το πρωί της Τετάρτης.

Όπως αναφέρεται στη σύντομη ανακοίνωση του ιδιωτικού θεραπευτηρίου στο Φάληρο, "η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί από ομάδα της ουρολογικής κλινικής του θεραπευτηρίου με επικεφαλής τον διευθυντή χειρουργό ουρολόγο κ. Βασίλειο Πουλάκη. Αύριο θα εκδοθεί νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν".

Ο κ. Θεοδωράκης διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη ο οποίος θεωρείται χειρουργήσιμος και γενικά θεραπεύσιμος.

Νωρίτερα, ανακοίνωση εξέδωσε και το Ποτάμι, στην οποία ανέφερε: "O Σταύρος Θεοδωράκης εισήχθη απόψε σε νοσοκομείο της Αθήνας για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε. Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα επιστρέψει σύντομα στα πολιτικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα με την ολοκλήρωση της πλήρους ανάρρωσής του".

«Καλή ανάρρωση» ευχήθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος εισήχθη την Τρίτη σε νοσοκομείο της Αθήνας για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε.

Περαστικά λοιπόν στον Σταύρο Θεοδωράκη και σε κάθε ασθενή που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.