Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Ελληνικές κουτοπονηριές του Δήμου Βόλβης

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, αναρτήθηκαν δύο προσκλήσεις για υποβολή προσφορών για.....
υπηρεσίες (Υποστήριξης για χρηματοδοτικά προγράμματα περιόδου 2014-2020 και ανάπτυξη ΑΠΕ πιασιάρικα και τα δύο θέματα) στις 14/06/2017,  με ημερομηνία λήξεως προσφορών την 16/06/2017 (δύο μέρες μέγιστο περιθώριο). Αν η ανάρτηση έγινε την 15, μία ημέρα !!!

Λεπτομέρειες. Τα τεχνικά δελτία των προσκλήσεων ήταν έτοιμα από τις 27/02, δεν υπάρχει κανένα επείγον ζήτημα -θέμα, εκτός ίσως από την "ανάγκη ανάθεσης". 3333 ευρώ/μήνα (Χ 2 για τις δύο προσκλήσεις) για 6 μήνες, για πληροφορίες που βρίσκει κανείς εύκολα στο διαδίκτυο και σε υπηρεσίες και σχετικούς φορείς της ΕΕ και της Ελλάδας.

Μετά το εξάμηνο ποιος θα πληροφορεί για τα επόμενα χρόνια έως το 2020 για τα χρηματοδοτικά προγράμματα;
Ίσως μια "επέκταση της επιτυχούς συνεργασίας";

Αν θυμόμαστε καλά, ο δήμος είχε ανακοινώσει παλιότερα, πως κάποιος είχε αναλάβει να κάνει την ίδια δουλειά (και πιθανότατα χωρίς ιδιαίτερη αμοιβή).

Οι προσκλήσεις δημοσιεύτηκαν την μέρα που όλοι ασχολούνταν με το Γιούρογκρουπ, οι οικονομολόγοι που πιθανά θα ενδιαφέρονταν είναι πνιγμένοι με τις φορολογικές δηλώσεις, οι ντόπιοι προσπαθούν να ξεκινήσουν την δίμηνη τουριστική περίοδο για να βγάλουν την χρονιά.

Κακή πρακτική κύριε Δήμαρχε.....Να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα και να αφήσουμε το βόλεμα κολλητών.

Σ.Γ.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.