Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΟΑΣΘ: Αποζημίωση Κατόχων Καρτών Απεριορίστων Διαδρομών λόγω της Επίσχεσης Εργασίας

Η αποζημίωση θα χορηγείται κατά τη προμήθεια της επόμενης κάρτας απεριορίστων διαδρομών....
(παντός τύπου) από τους δικαιούχους, με απαραίτητη προϋπόθεση τη προσκόμιση και παράδοση στα εκδοτήρια του Οργανισμού της αντίστοιχης κάρτας μηνός Μαΐου 2017. Τα ποσοστά αποζημίωσης επί της αξίας των προμηθευόμενων καρτών ορίζονται ως κάτωθι:

ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΜΗΝΙΑΙΑ 1/30
ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ 1/90
ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ 1/180
ΕΤΗΣΙΑ 1/365

ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ:
1) Προμήθεια κάρτας από 06/06/2017 σε τιμή μειωμένη κατά το ποσοστό αποζημίωσης του ανωτέρω πίνακα (απαραίτητη προϋπόθεση η ταυτόχρονη προσκόμιση και παράδοση της αντίστοιχης κάρτας μηνός Μαΐου 2017),
2) Προμήθεια κάρτας έως 05/06/17 στην κανονική τιμή, με δυνατότητα προσέλευσης στα εκδοτήρια από 08/06/17 και είσπραξης του αντιτίμου της αποζημίωσης, βάσει των ποσοστών του ανωτέρω πίνακα, με τη προσκόμιση και παράδοση της αντίστοιχης κάρτας μηνός Μαΐου 2017.
Υπογραμμίζουμε και πάλι ότι, δικαιούχοι της αποζημίωσης είναι μόνο οι κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών (παντός τύπου) ισχύος μηνός Μαΐου 2017 και απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγησή της είναι η παράδοσή τους στα εκδοτήρια του Οργανισμού. Προτείνουμε στους κατόχους, εφόσον το επιθυμούν, να φωτοτυπούν την προς παράδοση κάρτα. Για τη χορήγηση της ανωτέρω αποζημίωσης γίνονται δεκτά μόνο τα πρωτότυπα στελέχη των εκάστοτε καρτών.