Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Τι ζητούν οι γονείς του 11χρονου Μάριου που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι

Η οικογένεια του μικρού Μάριου που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι τονίζει:
"να μην βρεθεί καμία οικογένεια σε παρόμοια θέση".
Η οικογένεια του 11χρονου ζητεί να ακουστεί η φωνή της από την Πολιτεία και το κράτος να ακούσει με σοβαρότητα τις φωνές των ανθρώπων που ζητούν προστασία στην περιοχή. Η οικογένεια εξέδωσε σήμερα δήλωση ευχαριστίας προς όσους συμπαραστάθηκαν στο πένθος τους για «την τόσο άδικη πρόωρη και αναπάντεχη απώλεια του μικρού μας γιου».

 Ολόκληρη η δήλωση της οικογένειας του Μάριου:

Θα θέλαμε ειλικρινά παρά τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε μετά από την τόσο άδικη πρόωρη και αναπάντεχη απώλεια του μικρού μας γιου να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τα ΜΜΕ που κατόπιν εκφράσεως επιθυμίας μας σεβαστήκαν την θλίψη μας τηρώντας την δέουσα διακριτικότητα και προστατεύοντας έτσι την μνήμη του παιδιού μας. Επιθυμούμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας από όλη την Ελλάδα αλλά και κυρίως όλους τους κατοίκους του Μενιδίου. Το μόνο που ζητάμε ως γονείς από την Πολιτεία είναι να ακούσει με σοβαρότητα τη φωνή αυτών των ανθρώπων που και οι ίδιοι είναι γονείς και ζητούν την προστασία της έτσι ώστε στο μέλλον να μην βρεθεί καμία οικογένεια σε παρόμοια θέση με την δική μας. 

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.