Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Διάψευση των ανόητων φημών για το 11ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης

Ορισμένοι κύκλοι για να πλήξουν το κύρος του 11ου Γυμνασίου, του καλύτερου κατά πολλούς σχολείου της πόλης μας, διαδίδουν ΨΕΥΔΩΣ και ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΣ .....
α) είτε ότι το Σχολείο μας θα κλείσει,
β) είτε ότι θα μετατραπεί σε ειδικό σχολείο,
γ) είτε ότι θα γίνει σχολείο για προσφυγόπουλα.

Σας παρακαλούμε να αναρτήσετε στην ιστοσελίδα σας και να ενημερώσετε με κάθε πρόσφορο μέσο τους γονείς ότι η φημολογία αυτή είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ.

Διαβεβαιώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι το 11ο Γυμνάσιο (σ.σ. Πάροδος Σκουφά, 40 Εκκλησιές Θεσσαλονίκη):

Διαθέτει άριστο και συνεχώς ανανεωνόμενο εξοπλισμό
Βελτιώνει τις υλικοτεχνικές υποδομές του παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιουργεί η οικονομική και η ανθρωπιστική κρίση
Προσπαθεί συστηματικά να αξιοποιεί τις βέλτιστες και τις πλέον σύγχρονες παιδαγωγικές μεθοδολογίες μέσω των πρακτικών της αυτομόρφωσης, της αυτοαξιολόγησης και της ενδοσχολικής επιμόρφωσης.
Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου και η Διεύθυνση σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων εργάζονται συστηματικά για ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία, για ένα σχολείο που φιλοδοξεί να είναι κύτταρο πολιτισμού, για ένα σχολείο πρωτοπόρο στα ζητήματα της κοινωνικής ένταξης και ενσωμάτωσης και της καταπολέμησης του κοινωνικού αποκλεισμού.
Παρακαλούμε όλους τους γονείς να μην εμπιστεύονται τις ανυπόστατες φήμες που διακινούνται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είμαστε στη διάθεση όλων των γονέων και κηδεμόνων για να τους παρέχουμε ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί σχετικά με το σχολείο μας.

Με εκτίμηση

ο Διευθυντής

Δρ. Στέργιος Βλαχόπουλος, Κοινωνιολόγος.