Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Θεσσαλονίκη: Γιατρός στο Ιπποκράτειο σκότωσε ασθενή. Τον πρόδωσε το κινητό, οι κάμερες και το facebook !

ΝΕΩΤΕΡΟ: Προφυλακιστέος ο γιατρός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης στη Θεσσαλονίκη
Σε άλλες εποχές το έγκλημα αυτό θα μπορούσε να μείνει ανεξιχνίαστο. Το 2017 όμως τον πρόδωσαν οι CCTV, το facebook και το κινητό, με πολύ καθοριστικό τρόπο !
Αναλυτικά:

Ο γιατρός κατηγορείται ότι σκότωσε την 36χρονη μητέρα τριών παιδιών και πέταξε το πτώμα της σε ένα ρέμα της Χαλκιδικής. 
Το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε απόκρημνη περιοχή, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Ο αγγειοχειρουργός συνελήφθη με ένταλμα στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και περιύβριση νεκρού, ενώ μετήχθη στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να απολογηθεί σε ανακριτή για το έγκλημα που του αποδίδεται.

Δράστης και θύμα επικοινωνούσαν συχνά μέσω facebook, ενώ είχαν ιατρικό ραντεβού στις 26 Απριλίου στο «Ιπποκράτειο», όπου η 36χρονη Γεωργιανή και μητέρα τριών παιδιών επρόκειτο να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση. Έκτοτε χάνονται τα ίχνη της κι έπειτα από αστυνομικές έρευνες εντοπίζεται τελικά νεκρή σε γκρεμό, κοντά στο Παλιούρι. Στο άψυχο σώμα της βρέθηκαν τραύματα και ανιχνεύθηκε δόση αναισθητικού φαρμάκου.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η δολοφονία τελέστηκε μέσα στο «Ιπποκράτειο». Αναλύοντας το υλικό από το κύκλωμα καμερών του Νοσοκομείου, φαίνεται ότι ο γιατρός «φόρτωσε» το άψυχο κορμί της γυναίκας στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην πίσω πλευρά του «Ιπποκράτειου», όπου εργαζόταν. Από εκεί κι έπειτα, εκτιμάται ότι ο φερόμενος ως δράστης αναζητούσε σημείο να εναποθέσει το πτώμα. Το κινητό του όμως φαίνεται να τον πρόδωσε, καθώς το στίγμα του εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Παλιουριού και Νέας Σκιώνης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στην ίδια περιοχή βρέθηκε και το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και δόθηκε εντολή για την έκδοση εντάλματος σύλληψης. Τελικά ο 38χρονος συνελήφθη στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού - πράξεις για τις οποίες καλείται να λογοδοτήσει σε ανακριτή.

«Φως» στις ακριβείς συνθήκες θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έρευνα και μόλις ολοκληρωθούν ειδικές εργαστηριακές εξετάσεις.