Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Άγριος καβγάς πάμπλουτων πολιτικών στην Αθήνα #Εμενα_Αιγαλεω

Απάντηση στη Νέα Δημοκρατία, έδωσε, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, από την Κέρκυρα.


«Θυμάμαι τον κ. Μητσοτάκη με κοντά παντελονάκια στις ρούγες της Πετρούπολης και του Αιγάλεω να παίζει "τσιλίκι" και να τον φωνάζει η μητέρα του να έρθει για φαΐ. Τι να σας πω τώρα... Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά.

Ή θα κάνουμε πολιτικό διάλογο και ο καθένας θα αξιολογηθεί από τον κόσμο με βάση τις ευθύνες του, τις πολιτικές του, ή αλλιώς θα αρχίσουμε να καταφεύγουμε σε ευφυολογήματα», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πάνος Σκουρλέτης, που αυτή την ώρα βρίσκεται στη νότια Κέρκυρα, στις Αλυκές, σε σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς.

Χθες, Παρασκευή, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση, απαντώντας στους χαρακτηρισμούς, στους οποίους προέβη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Πάνος Σκουρλέτης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στην Κέρκυρα. «Ο κ. Πάνος Σκουρλέτης είπε για τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι “χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα ημιμάθειας" και αναρωτήθηκε αν πρόκειται για “χυδαίο λαϊκιστή”. Το επόμενο που περιμένουμε από τον κ. Σκουρλέτη είναι να μας πει ότι έχει ζήσει 5 χρόνια στο Αιγάλεω...», ανέφερε η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.