Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Συνεχίζοντας την πολιτική εξωστρέφειας και επιδιώκοντας την περεταίρω εμβάθυνση των σχέσεών του με τους οικονομικούς φορείς, το ....
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας υπογράφει σύμφωνο συνεργασίας με το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, μεθαύριο Πέμπτη 25 Μαΐου 2017, στις 12 μ. στην Αίθουσα Συγκλήτου του Ιδρύματος.

Στόχος του συμφώνου, το οποίο θα υπογραφεί από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητή Αχιλλέα Ζαπράνη και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Νικόλαο Αντωνάκη, είναι η στρατηγική συνεργασία για τον προγραμματισμό, το σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων ανάπτυξης, προβολής, κατάρτισης, εκπαίδευσης και ενημέρωσης προς τους φοιτητές και αποφοίτους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς και τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.