Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΟΑΣΘ: Σε ολοκληρωτικό πόλεμο Εργαζόμενοι - Διοίκηση - ΒΙΝΤΕΟ με δηλώσεις ΣΟΚ !

Το σοκ θα το πάθει η κοινωνία της Θεσσαλονίκης, που θα ταλαιπωρείται συνεχώς τα επόμενα χρόνια, αφού οι εργαζόμενοι ....το τερμάτισαν σε σκληρότητα και τεντώνουν το σκοινί!
Δείτε και θα καταλάβετε γιατί:



Στεφανίδης (πρόεδρος ΟΑΣΘ):

"Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ είναι οι πο παχυλά αμειβόμενοι στην Ελλάδα"

Επαναστατικός οίστρος Τσερμενίδη (προέδρου συνδικάτου)

«Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ ως σύγχρονη Ιφιγένεια σκοτώνει τα παιδιά του, πυροβολεί τα πόδια του. ..... Ξέρουμε ότι οι πολίτες ταλαιπωρούνται. Φτάσαμε να μας δέρνουν, να μας φτύνουν, να μαχαιρώνουν ελεγκτές και η συμπεριφορά της διοίκησης του ΟΑΣΘ απέναντι σε μας είναι να πληρώνει κανονικά τις υποχρεώσεις του προς τους μετόχους και να αφήνει τα πρόβατα, τους εργαζόμενους, προς σφαγή. Ο αγώνας μας είναι δίκαιος: Ή εμείς ή αυτοί. »,

 είπε ο κ. Τσερμενίδης στη σημερινή σύσκεψη, λέγοντας ψέματα, αφού οι μέτοχοι είναι απλήρωτοι επί 8 μήνες και πλέον, όπως απλήρωτα είναι και δάνεια και προμηθευτές ! Αλλά δεν υπήρχε άλλη φωνή, αφού από τη σύσκεψη έλλειπε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, που είναι μονοκρατορία και τα άλλα στελέχη απαγορεύεται να μιλάνε !

Σε αυτό το κλίμα λοιπόν, με τα δυο μέρη να έχουν προτάξει τον εγωισμό, τη φιλαυτία, την πνευματική δυσκοίλια και τη ματαιοδοξία τους, το μέλλον των συγκοινωνιών προβλέπεται κατάμαυρο, για μας τους απλούς πολίτες. 

Πού οφείλεται ο έντονος εκνευρισμός των εργαζομένων
Οι εργαζόμενοι -που κάνουν μια πολύ δύσκολη δουλειά σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες- νοιώθουν ότι τελειώνει ανεπιστρεπτί η σημερινή σύμβαση εργασίας και οι μισθοί τους σύντομα θα μειωθούν -με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- σε ποσοστά άνω του 30%, ενώ είναι ορατό το ενδεχόμενο της κατάργησης του ΟΑΣΘ, της προκήρυξης διαγωνισμού, όπου θα έρθει ιδιώτης, θα προσλάβει όσους χρειάζεται και φυσικά με μισθούς των 450 ευρώ.
Τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για τους 2330 εργαζόμενους του ΟΑΣΘ, που όμως κάνουν ένα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ λάθος; επιμένουν στις απεργίες-επισχέσεις, χωρις λεωφορεία ασφαλείας, δεν κυκλοφορεί ΚΑΝΕΝΑ λεωφορείο και αυτό εξοργίζει -δίκαια !- τον κόσμο, που άρχισε να μισεί τους οδηγούς του ΟΑΣΘ. Κι όπως όλοι ξέρουμε, ο κόσμος εκτονώνεται σε αυτόν που βρίσκει μπροστά του, στον οδηγό δηλαδή. Ο επαναστατικός οίστρος Τσερμενίδη, οδηγεί τον ΟΑΣΘ και τους συναδέλφους του στο θάνατο, όπως τα "κατάφεραν" σε τόσες και τόσες επιχειρήσεις, οι μπρουτάλ συνδικαλιστές.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥ MAKPRESS ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ: